9% rendementen een solide belegging

Met een bruto aanvangsrendement van 9%, de zekerheid van uw eigen onroerend goed en de uitstekende verhuurbaarheid zijn de garageboxen van GaragePark een interessante belegging. De garageboxen zijn onderhoudsarm en de exploitatie is zeer eenvoudig. Heb je vragen over beleggen bij GaragePark? Bel dan 085 – 20 83 162 of vul je gegevens in om de brochure te downloaden.

Uw belegging

  • Boxenvrij verhandelbaar
  • Professioneelverhuurbedrijf
  • Allesgoed geregeld
  • De zekerheid van uw eigen onroerend goedU bent de eigenaar en uw eigendom ligt vast in het kadaster. En als eigenaar kunt u op elk moment besluiten om tot verkoop over te gaan.
  • De boxen zijn uitstekend verhuurbaar.De vraag naar de units is groot en blijft toenemen. Het gebruik loopt uiteen van werkplaats tot allerhande opslag en de huurders zijn zeer divers.
  • Onderhoud geregeld door de VVE.De VvE (Vereniging van Eigenaren) regelt voor u het gehele onderhoud en de benodigde verzekeringen. De bijdrage aan de VvE omvat ook de voorziening voor onderhoud.
  • Een betrouwbare partnerMet diverse locaties is GaragePark marktleider in Nederland. Ongeveer de helft van de bedrijfsunits is eigendom van beleggers en wordt op aantrekkelijke wijze verhuurd.

Stap voor stap 9% rendement behalen.

Bekijk hoe
“Onze garageboxen zijn een solide belegging. Wij leggen u graag uit hoe u een bruto aanvangsrendement van 9% kunt behalen”

Rick Venema
Directeur/eigenaar

Over
GaragePark

GaragePark is sinds 2007 actief en is in dit groeiende vastgoedsegment marktleider in Nederland. GaragePark ontwikkelt hoogwaardige bedrijfsunits op sleutellocaties in Nederland. De units worden gekenmerkt door ruimte en optimale beveiliging, waardoor ze multi-inzetbaar zijn. Van opslagruimte tot volwaardige bedrijfslocatie: GaragePark geeft mensen en bedrijven de ruimte! Het succesvolle concept in inmiddels uitgerold op 22 locaties in Nederland.

Lees meer

Informatie

Meer weten over de mogelijkheden? Lees dan één van onderstaande onderwerpen over beleggen.

Interesse

Of maak direct een afspraak!

Afspraak maken
Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd, niet meer juist of onvolledig is. Verder kan de informatie niet van toepassing zijn op een afwijkende of specifieke situatie van een belegger. GaragePark staat daarom niet in voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de op deze internetsite aangeboden informatie en is in geen geval aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade welke ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze internetsite aangeboden informatie.