STAP VOOR STAP NAAR EEN SOLIDE
BELEGGING MET 9% RENDEMENT

Het is belangrijk om goed na te denken wat u met uw geld doet. De rente op een spaarrekening is erg laag. Door inflatie en vermogensrendementsheffing wordt uw geld feitelijk steeds minder waard. En als u gaat beleggen zijn er zo veel mogelijkheden en risico’s, dat u door de bomen wellicht het bos niet mee ziet. Wij laten u zien hoe u een goede beleggingskeuze maakt. En hoe beleggen in een garagebox van GaragePark in zijn werk gaat!

Stap 1 Oriëntatie

U beschikt over geld waar u zuinig op bent. De rente op een spaarrekening wordt echter steeds lager. En mede gezien de inflatie en de vermogensrendementsheffing wordt uw geld feitelijk steeds minder waard als u spaart. Beleggen is een optie waarbij u een hoger rendement kunt halen, maar waarbij er ook sprake is van een beleggingsrisico. Maar waarin?

Als u belegt in aandelen of in een aandelenfonds geeft u zich over aan de grillen van de beurs. Waar koersstijgingen worden afgewisseld met dalingen en forse koerscorrecties. Obligaties hebben niet alleen een historisch lage rente; het is ook duidelijk geworden dat het risico bij deze vorm van beleggen ook groot kan zijn. Als de rente zou stijgen dan daalt de waarde van obligaties over de gehele linie. De kans is groot dat de aanbieder van zogenaamde gestructureerde producten (zoals aandelenlease, garantieproducten en hefboomproducten) veel meer aan het product verdient dan u. En dat u wel het risico incasseert, maar niet de vruchten plukt.

Banken en verzekeraars bieden nog steeds allerlei soorten spaar- en beleggingspolissen (spaarpolis, beleggingspolis, woekerpolis) aan, waar zij wel beter van worden maar u niet. Voorgespiegelde rendementen worden veelal niet gehaald en vaak is zelfs uw inleg niet veilig. Alternatieve beleggingen (zoals notes, schepen, CV’s, grondstoffen, private equity en hedge funds) kenmerken zich door mooie beloftes, maar ook door kleine lettertjes, hoge kosten en grote risico’s. Ook blijkt het lastig of zelfs onmogelijk te zijn om uw belegging tussentijds te verkopen

Stap 2 Kies voor vastgoed

Vastgoed is een beleggingscategorie die zich in de afgelopen tientallen jaren ruimschoots heeft bewezen. Maar ook in deze categorie bevinden zich beleggingen die u beter kunt mijden. Zo wordt vastgoed soms aangeboden in een maatschap of vastgoedfonds, waarbij de aanbieder het vastgoed voor een groot deel heeft gefinancierd (leverage). En waarbij de aanbieder ook andere belangen heeft dan u een goed rendement te bieden.

Het bezit en de verhuur van vastgoed kan voor u een aantrekkelijke optie zijn. Maar wat voor vastgoed; woningen, kantoren, bedrijfspanden? En als u geen miljoenen te beleggen heeft, hoe kunt u dan toch uw belegging spreiden en zaken als onderhoud & verhuur goed regelen?

Stap 3 Kom kijken bij GaragePark

Bij GaragePark kunt u met eigen ogen zien wat een garagepark is, hoe een garagebox eruit ziet, waar deze gelegen zijn en wat de exploitatiemogelijkheden zijn. U kunt zich er van vergewissen dat de parken goed zijn opgezet en dat de garageboxen prima verhuurbaar zijn.

In een vrijblijvend en persoonlijk gesprek wordt u van alle informatie voorzien die u nodig heeft om een afgewogen beslissing te maken. U weet precies waar u aan toe bent. Wat het betekent om rechtstreeks en volledig eigenaar te zijn van onroerend goed en hoe eenvoudig het is om zaken als onderhoud en verhuur goed te regelen.

Stap 4 Kies voor een garagebox bij GaragePark
  • Een bruto aanvangsrendement van 9%
  • Met een indexatie clausule in het huurcontract
  • Aantrekkelijke koopsommen (vrij op naam, BTW verrekenbaar, zonder overdrachtsbelasting)
  • Waardevast met een reële kans op waardestijging in de toekomst
  • Eigendom van uw eigen onroerend goed; hoge kwaliteit en onderhoudsarm
  • Vrij verhandelbaar zonder looptijd of beperking
  • Prima verhuurbaarheid voor een zeer ruime doelgroep
  • Een jaar lang verhuurgarantie bij een investering meer dan € 100.000,-
  • GaragePark is marktleider in Nederland; een betrouwbare partner met een bewezen concept
  • Onderhoud geregeld door de VvE (Vereniging van Eigenaren) en volledige vrijheid om het verhuurbeheer eenvoudig zelf te doen of uit te te besteden.
Stap 5 Koop één of meerdere garageboxen die in aanbouw zijn

Bij aankoop van een of meerdere garageboxen die in ontwikkeling zijn, sluit u een zogenaamde koop- en aannemingsovereenkomst af. Onderdeel hiervan is dat u 45% van de koopsom betaalt bij levering van de grond, 30% van de koopsom betaalt bij het gereedkomen van de fundering en 25% van de koopsom betaalt voor de oplevering.

Op deze wijze vindt de eerste betaling plaats op het moment dat ook de grond (en het aandeel in het park) daadwerkelijk aan u geleverd wordt. Na transport bij de notaris wordt direct uw eigendom vastgelegd in het kadaster. De overige betalingen vinden plaats naarmate de bouw vordert c.q. als uw garagebox volledig gereed is. Mocht u overgaan tot aankoop van een garagebox die al gereed is, dan vindt het transport plaats bij de notaris en wordt direct uw eigendom vastgelegd in het kadaster.

Stap 6 Het opzetten van de exploitatie van uw garageboxen

Na de eindoplevering kunt u uw garageboxen gaan exploiteren. U bent volledig vrij om zelf de garageboxen te verhuren, hiervoor een makelaar in te huren of gebruik te maken van de diensten van GaragePark. In het geval u in aanmerking komt voor de huurgarantie, verzorgt GaragePark het aantrekken van huurders. U wordt lid van de VvE (Vereniging van Eigenaren). De VvE is er voor de belangen en zaken van de eigenaren. De VvE verzorgt het onderhoud en sluit gezamenlijke verzekeringen af.

Het administratief verhuurbeheer omvat onder andere het versturen van facturen en het contact met de huurder. U bent volledig vrij om dit zelf te doen of uit te besteden aan een gespecialiseerde partij. GaragePark kan u desgewenst naar partijen verwijzen waar goede ervaringen mee zijn. U meldt u zelf aan bij de Belastingdienst als BTW-ondernemer en ontvangt vervolgens een BTW-nummer. Hiermee kunt u BTW-aangiftes doen waarbij u uiteraard als eerste de BTW over uw aankoop terug vordert. Van de gemeente ontvangt u een WOZ-beschikking, waarin de WOZ-waarde van uw garageboxen staat.

Stap 7 Geniet van een solide belegging met 9% rendement

Een bruto aanvangsrendement van 9% houdt in dat de huurbaten (bij volledige verhuur) op jaarbasis 9% bedragen van uw belegging (aankoop met alle aankoopkosten). Zodra uw garageboxen verhuurd zijn, heeft u verder weinig omkijken naar uw belegging. U ontvangt de huur rechtstreeks op uw eigen rekening.

Meer weten? Lees onze brochure!

Download brochure

Of maak direct een afspraak!

Afspraak maken
Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd, niet meer juist of onvolledig is. Verder kan de informatie niet van toepassing zijn op een afwijkende of specifieke situatie van een belegger. GaragePark staat daarom niet in voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de op deze internetsite aangeboden informatie en is in geen geval aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade welke ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze internetsite aangeboden informatie.