Uw belegging bij Garagepark

Bij GaragePark belegt u in één of meerdere garageboxen, gelegen op een van de parken die door GaragePark zijn ontwikkeld. Uw belegging bij GaragePark heeft direct een aantrekkelijk rendement en u heeft de zekerheid van uw eigen onroerend goed. De garageboxen zijn prima verhuurbaar. GaragePark is voor u een ervaren en betrouwbare partner.

  • HuurgarantieIndien u voor meer dan €100.000,- investeert (dat zijn dus per definitie meerdere garageboxen) kunt u profiteren van de verhuurgarantie, waarbij GaragePark gedurende een jaar de huur garandeert. GaragePark staat hierbij garant voor de kale huurwaarde van de garageboxen, totdat er huurders in garagebox zijn geplaatst.
  • Kosten & risico’sUiteraard geven wij u als belegger alle informatie die nodig is om een goede afweging te maken en de belegging te kiezen die het best bij u en uw situatie past. Dit alles is weergegeven in een handzaam document, met alle beleggersinformatie.

    Download PDF

Ook toe aan 9% rendement?

Neem nu contact op

Of maak direct een afspraak!

Afspraak maken
Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd, niet meer juist of onvolledig is. Verder kan de informatie niet van toepassing zijn op een afwijkende of specifieke situatie van een belegger. GaragePark staat daarom niet in voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de op deze internetsite aangeboden informatie en is in geen geval aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade welke ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze internetsite aangeboden informatie.