EEN GARAGEPARK BIEDT SLIMME RUIMTE

Een GaragePark is een streng beveiligd terrein met zelfstandige kleinschalige bedrijfsunits: de garageboxen. De parken liggen dichtbij woonkernen en ontsluitingswegen, zodat de vraag en bereikbaarheid optimaal zijn. Een GaragePark is een bedrijfsterrein waar ondernemers, zelfstandigen en doe-het-zelvers een veilige plek vinden voor de opslag van hun spullen en hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. In de zelfstandige (bedrijfs)ruimte kunnen ze ongestoord aan het werk en veilig hun spullen opslaan, met de geruststellende gedachte dat er dag en nacht beveiliging is.

Een garagebox is ideaal

Een garagebox is multifunctioneel en voorziet volledig in de behoefte naar kleinschalige flexibele bedrijfsruimte. De garageboxen van GaragePark worden standaard hoogwaardig opgeleverd met eigen verlichting, stroom, een individueel alarmsysteem voor inbraak en alarm en een Hörmann overheaddeur. Daarnaast kan de box worden voorzien van diverse meerwerkopties.

Veilig

De veiligheid van (bedrijfs)goederen en materialen zijn cruciaal voor alle gebruikers van garageboxen. De veiligheidsvoorzieningen van GaragePark zijn daarom uitstekend en onderscheidend. Met beveiligingscameras’s, alarmsystemen, 24-uurs meldkamer en perfecte brandwering van de garageboxen. De beveiliging- en alarminstallaties voldoen ruimschoots aan de hoge kwaliteitseisen van het nationale BORG 2 beveiligingscertificaat. Jaarlijks vindt controle plaats en wordt het certificaat. De brandbeveiliging is door TNO getest op 60 minuten brandwerendheid (TNO Attest).

24/7 toegang

Het park is 24 uur per dag, 7 dagen per week en het gehele jaar rond toegankelijk. Met uiteraard alleen toegang voor eigenaren en huurders die beschikken over een persoonlijke keytag. Het terrein is goed verlicht en volledig bestraat.

Kwaliteit

De constructie, materialen en afwerking van GaragePark zijn van zeer hoog niveau. De units zijn van hoogwaardig gewapend beton, brandwerend, inbraakresistent en aan te passen aan specifieke gebruikswensen. De garagebox beschikt over een gladde netjes afgevlinderde vloer, die desgewenst kan worden voorzien van een vloeistof werende toplaag. Alle units hebben een kwalitatieve, sectionaal geschakelde Hörmann overheaddeur.

Eigen postbus

Elke garagebox is een aparte bedrijfsunit met een eigen postbus op het park. De postbussen van alle garageboxen bevinden zich in de buitenmuur van het GaragePark.

Eco friendly

Het gehele park en de garageboxen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en een stevige constructie. De garageboxen worden geplaatst op een fundering. De levensduur en en duurzaamheid zijn daarmee optimaal. Alle betonelementen voldoen ruimschoots aan de vastgelegde milieutechnische specificaties van het Bouwstoffenbesluit en de toepassingsvoorwaarden. Vanaf 2014 worden de nieuwe GarageParken voorzien van zonnepanelen. Zo is het GaragePark Wateringen/ Den Haag maximaal voorzien van zonnepanelen.

Ideaal voor
ondernemende mensen

GaragePark en de garageboxen zijn de ideale duurzame oplossing in dit groeiende segment van flexibele bedrijfshuisvesting. De garageparken liggen op goede locaties met prima bereikbaarheid.

De garageboxen zijn multifunctioneel en geschikt voor vrijwel alle denkbare toepassingen voor opslag, werkruimte, overslag of logistiek (internet) centrum. De beveiliging, kwaliteit en alle andere extra’s waarborgen dat de verhuurbaarheid goed is en blijft.

Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd, niet meer juist of onvolledig is. Verder kan de informatie niet van toepassing zijn op een afwijkende of specifieke situatie van een belegger. GaragePark staat daarom niet in voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de op deze internetsite aangeboden informatie en is in geen geval aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade welke ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze internetsite aangeboden informatie.