Diefstal kostbare gereedschappen kost aannemers veel geld - GaragePark

Nieuws

Meer info? bel 085 20 83 162

-

Diefstal kostbare gereedschappen kost aannemers veel geld

Een oud probleem in de bouw in een nieuw jasje: diefstal van veelal kostbare gereedschappen. Naast het vertrouwde breekijzer, hanteren hedendaagse dieven ook digitale trucs om aannemersbusjes en loodsen probleemloos te kunnen plunderen.

De economie trekt aan en de klussen stapelen zich op

Aannemers, metselaars, timmermannen, stuccers en ZPP’ers in de bouw hebben na jaren van crisis weer volop werk. Dit betekent ook weer goed gevulde busjes vol met duur gereedschap. Bijna dagelijks zijn aannemers het slachtoffer van diefstal van hun professionele werkkapitaal. Vooral gereedschap van duurdere merken wordt relatief vaak gestolen.

Vijf-dubbele schade door diefstal

De schuifdeur openbreken van een busje blijkt voor dieven een peulenschil. Vermoedelijk dankzij een paar op internet gekochte stalen pennetjes: een lockpicksetje. En omdat door deze werkwijze de bestelbus meestal geen sporen van braak vertoont, keert de verzekering niets uit. Waardoor aannemers al gauw met duizenden euro’s schade blijven zitten. Ten eerste zijn ze hun gereedschappen kwijt, vervolgens moeten ze nieuwe gereedschappen aanschaffen en nieuwe sloten op hun busje laten zetten. En dan hebben we het nog niet eens over de gederfde inkomsten vanwege de gemiste werkdagen.

Zó bescherm je je dure werkkapitaal afdoende tegen diefstal

Bij GaragePark zien we vanwege deze diefstal van gereedschappen van aannemers een enorme toename van ZZP’ers die een garagebox huren of kopen om hun busje veilig te stallen, of om materialen achter slot en grendel op te bergen. Het park is volledig omheind met stroomschok beveiliging, alleen toegankelijk met een speciale keytag en er is 24/7 camerabewaking. De garageboxen zelf zijn ook nog eens individueel beveiligd en aangesloten op de 24 uurs meldkamer. De beveiliging van het park en de boxen zijn BORG-2 gecertificeerd, zodat iedere gebruiker met een gerust hart zijn spullen kan opslaan in het GaragePark. Daarnaast biedt GaragePark een aantal ondernemersvoordelen, zoals een eigen postbus en 24/7 toegankelijkheid.

Benieuwd?

GaragePark organiseert geregeld Open Dagen voor geïnteresseerden. Kom gerust kijken en laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden om een garagebox te kopen of te huren.


Reactie achterlaten


* Verplichte velden