GaragePark gaat uitbreiden naar de provincie Noord-Brabant!

Nieuws

Meer info? bel gratis 085 20 83 162

-

GaragePark breidt uit naar de provincie Noord-Brabant!

GaragePark gaat uitbreiden naar de provincie Noord-Brabant! Dit nieuwe park in Bergen op Zoom heeft ruimte voor 60 garageboxen. Dé ruimte voor hardwerkende zzp-érs en ondernemers! Met dit park telt GaragePark 18 locaties. GaragePark Bergen op Zoom zal gevestigd worden aan de Lelyweg/Ringersweg, dat is maar 25 minuten van Antwerpen vandaan.

 

Prijzen en types GaragePark Bergen op Zoom

GaragePark Bergen op Zoom is gestart met de verkoop van 60 goed beveiligde garageboxen die je kunt gebruiken als bedrijfsruimte, opslagruimte en werkruimte. Box type C (ingekort) van 16,8m2 bieden we aan voor slechts €17.990,-. Het iets grotere broertje Type C.2.5 van 21m2 is te koop voor €23.990,-. Beide types hebben een doorrijhoogte van 2 meter.

21 van de garageboxen zijn XXL boxen die we aanbieden voor €33.990,-. Met een doorrijhoogte van 2,9 meter, een breedte van 3,25 meter en een diepte van maar liefst 9 meter kun je er letterlijk álles in kwijt!

Faciliteiten GaragePark Bergen op Zoom

Ook bij dit nieuwe park staan veiligheid van onze gebruikers en hun spullen voorop! Zo heeft elke box een eigen alarmsysteem, is het terrein afgesloten met een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging, is er camerabewaking met aansluiting op de meldkamer en kun je het park alleen op met een persoonlijke keytag. Met een eigen postadres, sanitaire voorzieningen, zonnepanelen en 24/7 toegang zijn er veel voordelen voor een garagebox bij GaragePark. Kijk voor alle faciliteiten in onze boxconfigurator!

Binnenkort zullen er voldoende open dagen ingepland gaan worden, houdt de kalender dus in de gaten! Wil je meer informatie over GaragePark Bergen op Zoom of wil je meteen een optie nemen? Neem dan contact met ons op via 085 – 20 83 162 of info@garagepark.nl.


Reactie achterlaten


* Verplichte velden