Meer info? bel gratis 0800 22 33 224

Snel zoeken
kies doel
kies locatie
kies grootte
m2

Waarom een garagebox huren?

Werken, ondernemen, spullen opslaan, klussen of gewoon een beetje rommelen? En dat op een goed bereikbare locatie? Je eigen werkplek of bedrijfsruimte huren? Het kan bij GaragePark Nederland!

Bij GaragePark kunnen ZZP’ers en ondernemers een garagebox huren die de stap willen maken naar een eigen bedrijfs- of klusruimte. En dat is niet zo gek; niet alleen krijg je bij ons een hoogwaardige kwalitatieve garagebox maar ook heb je een eigen vestigingsadres waar je je bedrijf of onderneming kunt vestigen. Superhandig!

Natuurlijk kunnen ook particulieren die gewoon wat extra opslagruimte nodig hebben voor hun spullen kunnen bij GaragePark een garagebox huren!

Al onze parken zijn zeer goed beveiligd. Ze zijn 24 uur per dag toegankelijk voor huurders en kopers met een persoonlijke keytag. Daarnaast is er stroomschokbeveiliging, continue camerabewaking en is er zowel per park als per box een alarm. En voor de klussers onder ons die een ruimte willen huren is er ook stromend water aanwezig.

Veel tevreden ondernemers en particulieren gingen je al voor bij het huren van een garagebox van GaragePark. Lees hier de ondernemersverhalen van GaragePark.

Onze parken zijn gevestigd op diverse locaties in Nederland, waardoor er altijd een geschikte opslagruimte in de buurt is om te huren. Of je nu woont in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Bekijk alle locaties.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden en huurprijs te bespreken of kies direct voor huren via onderstaande buttons.

Wist je trouwens dat GaragePark ook regelmatig Open Dagen heeft?

GaragePark locaties

GaragePark telt momenteel 8 vestigingen op locaties verspreid door heel Nederland. Zo is er altijd een GaragePark bij jou in de buurt. Je vindt ons in Almere, Lelystad, Nieuwegein, Purmerend, Uithoorn, Wateringen, Zeewolde en ons nieuwste park; Den Haag.

Al onze garageparken zijn makkelijk bereikbaar, zeer goed beveiligd, voorzien van sanitaire voorzieningen en natuurlijk 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegankelijk met jouw persoonlijke keytag.

 • Almere
 • Lelystad
 • Nieuwegein
 • Purmerend
 • Wateringen
 • Den Haag
 • Uithoorn
 • Zeewolde
 • Open dagen

Open dag locatie Den Haag op 6 juni

Waarom zij een garagebox huren

 • John van Duijn

  Schilderbedrijf

  “Voor mij is dit een ideaal concept”.

  Lees meer
 • Ed van Batenburg

  Bato Electro

  “Dit is mijn vaste werkplek geworden”.

  Lees meer
 • Jeroen Winters

  Wintec-Trading

  “GaragePark rekent in vierkante meters, ideaal!”

  Lees meer

Wij zijn GaragePark

Bekijk de film voor een korte impressie van onze parken, garageboxen en gebruikers.

Beschikbare boxen

GaragePark biedt garageboxen aan met verschillende afmetingen. Er zijn boxen beschikbaar van 15m2 tot 80m2 en zelfs boxen tot maar liefst 3,5m hoog. Bij ons kies je een garagebox die past bij jouw specifieke wensen of stel je zelf jouw perfecte box samen.
Beschikbare boxtypes

Type C


Oppervlakte m2 Inhoud m3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Aenean commodo ligula eget dolor.

Box details

Toch liever een garagebox kopen?

Ja!

Of maak direct een afspraak!

Afspraak maken