Garagebox kopen en verhuren - GaragePark

Nieuws

Meer info? bel 085 20 83 162

-

Garagebox kopen en verhuren

Een garagebox kopen en verhuren is een goed idee, want momenteel is de rente op een spaarrekening erg laag. Door de inflatie en de 1,2% vermogensrendementsheffing wordt het geld eigenlijk steeds minder waard. Om meer waar voor je geld te krijgen, zou je er eens over na kunnen denken om een garagebox te gaan verhuren.

Een garagebox heeft maar weinig onderhoud nodig en de huurprijs is dermate laag dat de kans op leegstand klein is. Op onze GarageParken is een actieve Vereniging van Eigenaren die onder andere zorgt voor een degelijk meerjarig onderhoudsplan. Als je ervoor kiest voor een garagebox kopen en verhuren, hoef je op veel meer dingen te letten dan bij het verhuren van een woning. De investering in een garagebox is relatief laag en het te behalen rendement hoog.

Uiteraard hoef je niet in de buurt van de garagebox te wonen en is het een goede investering om een garage voor de verhuur te kopen in een gebied waar de vraag naar ruimte groot is. Dit zijn GarageParken in bijvoorbeeld Den Haag, Almere of vlakbij Utrecht.


Reactie achterlaten


* Verplichte velden