Meer info? bel gratis 0800 22 33 224

Garagepark
Almere XXL


Nog maar enkele boxen te huur!

Over de locatie De voordelen De boxen Veelgestelde vragen Contact Download brochure

Bekijk ook onze nieuwe locatie Zeewolde XXL.

Bekijk ook onze andere locatie in Almere op de Wormerweg 4G!

Letterlijk, want met een doorrijhoogte van 2,9 meter, een breedte van 3,25 meter en een diepte van maar liefst 9 meter kun je in je garagebox zowel hoge voertuigen als héél véél spullen kwijt. Behalve voor het stallen van grote voertuigen kun je een garagebox van GaragePark Almere XXL natuurlijk ook goed gebruiken als grote werkplaats of goederen opslag. Een grote lading betekent meestal ook een waardevolle lading. GaragePark begrijpt dat veiligheid extreem belangrijk is. Door hoog hekwerk, camerabewaking en brand- en inbraakbeveiliging ben je verzekerd dat je waardevolle bezit veilig en onbeschadigd is en blijft.

Wil je midden in de nacht een rondje rond het Gooimeer varen? Geen probleem! Het park is namelijk 24 uur per dag toegankelijk voor eigenaren en huurders. Daarnaast zijn faciliteiten zoals stromend water en sanitair aanwezig als je even een pitstop moet maken.
Wil je een garagebox huren in Almere of een box kopen voor eigen gebruik? Bekijk dan alle voordelen en faciliteiten die het park biedt!

GaragePark Almere XXL zal gevestigd worden op bedrijventerrein Randstad, vlakbij het centrum van Almere. Het park komt direct aan de S103 te liggen waarmee je in slechts enkele minuten op de A6 zit. Let op: er zijn ook nog boxen te koop en te huur bij onze andere vestiging GaragePark Almere!

Randstad 22-42, 1316 BZ Almere
27 megagrote boxen
Van 19,5 m² t/m 29 m²
Heel veel faciliteiten
  • Randstad 22-42, 1316 BZ Almere
  • 27 megagrote boxen
  • Van 19,5 m² t/m 29 m²
  • Heel veel faciliteiten

Optimaal beveiligd

Iedere garagebox van GaragePark XXL wordt opgeleverd met een eigen brand- en inbraakalarm (BORG 2 gecertificeerd). Daarnaast is het park omheind met een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging en is toegang alléén mogelijk door middel van een elektronische sleutel (keytag). Ook is het park voorzien van camerabewaking en wordt er 24/7 toezicht gehouden vanuit de meldkamer.

Randstad 22-42
1316 BZ, Almere

Goed bereikbaar

Je kunt GaragePark Almere XXL vinden op bedrijventerrein Randstad en is zeer goed te bereiken vanaf de snelweg. Via de A6 (afslag 5, Almere Stad) ben je slechts enkele minuten van het park verwijderd!

Voor de ondernemer

Een garagebox huren of kopen bij GaragePark Almere XXL is zeer interessant voor ondernemers. Iedere garagebox heeft een eigen postbus met vestigingsadres, dus je hoeft nooit meer je zakelijke post op je woonadres te ontvangen.

Faciliteiten

Het park is voorzien van een gemeenschappelijke sanitaire ruimte met een wateraansluiting. Ideaal als je na het klussen of werken de vloer van je garagebox schoon wilt spuiten.

Milieu bewust

Het park is duurzaam, milieubewust en kostenbesparend dankzij het gebruik van zonnepanelen. De zonnepanelen wekken meer energie op dan wat er gemiddeld door alle gebruikers van het park wordt verbruikt. Hierdoor bedraagt het maandelijkse voorschot van je energierekening €0,00!

GaragePark Almere

Heb je niet de ruimte gevonden die je zocht? Kom ook eens langs bij onze andere vestiging in Almere! Bij GaragePark Almere hebben we nog garageboxen van 18 m² t/m 42 m² te koop en te huur. Je kunt GaragePark Almere vinden op de Wormerweg 4G in Almere.

Kies je ideale garagebox

Kies uw locatie
Beschikbare boxtypes
Type B
  • Oppervlakte m2
  • Inhoud m3
  • Afmetingen m x m x m
  • Doorrijhoogte m
Alle maatvoeringen zijn buitenmaten

Huurprijs/maand

  Excl. BTW

Servicekosten

Voorschot elektra

Startdatum

Huurperiode

Koopprijs

Vanaf Excl. BTW. k.k.v.o.n.

Servicekosten

Voorschot elektra

VVE-bijdrage eigenaar

Veel gestelde vragen

Mag ik zelf weten waar ik een garagebox voor gebruik?

Als gebruiker van een garagebox ben je vrij om te bepalen waar je de box voor gebruikt, mits dit niet in strijd is met de wet. Of je de box wilt gebruiken als bedrijfsruimte, werkruimte, opslagruimte, autostalling of zelfs als fotostudio; de mogelijkheden zijn oneindig!

GaragePark Almere XXL heeft overigens waanzinnig grote XXL-boxen! Met een doorrijhoogte van 2,9 meter zijn deze boxen ideaal wanneer je je caravan, camper of boot veilig en droog wilt stallen!

Wanneer heb ik toegang tot mijn garagebox?

GaragePark Almere XXL is 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegankelijk. Als gebruiker van een garagebox kun je dus op ieder gewenst tijdstip het park betreden met jouw eigen elektronische sleutel (keytag); of je nou ‘s ochtends vroeg aan je auto wilt sleutelen of ‘s avonds laat na een spoedklus je goederen of gereedschap veilig wilt opslaan.

Is het terrein verlicht?

GaragePark Almere XXL is net als alle andere vestigingen voorzien van een uitgekiend lichtplan en slim geplaatste beveiligingscamera’s. Hierdoor is er geen enkel donker hoekje op het park te vinden en kunnen de camera’s alles overzien. Het is dus onmogelijk om omgezien op het terrein te lopen.

Heb ik elektriciteit in mijn garagebox?

Ja, iedere garagebox wordt standaard opgeleverd met 4 stroompunten. Wil je een garagebox kopen? Als eigenaar heb je ook nog de optie om krachtstroom (3-fasen aansluiting) aan te leggen in je box.

Of maak direct een afspraak!

Afspraak maken