Meer info? bel 085 20 83 162

GaragePark Almere XXL

Over de locatie De voordelen De boxen Veelgestelde vragen Kom kijken Download brochure
GarageParken in de buurt:   GaragePark Zeewolde XXL   GaragePark Almere

Bekijk ook onze nieuwe locatie Zeewolde XXL.

Bekijk ook onze andere locatie in Almere op de Wormerweg 4G!

Letterlijk, want met een doorrijhoogte van 2,9 meter, een breedte van 3,25 meter en een diepte van maar liefst 9 meter kun je in je garagebox zowel hoge voertuigen als héél véél spullen kwijt. Behalve voor het stallen van grote voertuigen kun je een garagebox van GaragePark Almere XXL natuurlijk ook goed gebruiken als grote werkplaats of goederen opslag. Een grote lading betekent meestal ook een waardevolle lading. GaragePark begrijpt dat veiligheid extreem belangrijk is. Door hoog hekwerk, camerabewaking en brand- en inbraakbeveiliging ben je verzekerd dat je waardevolle bezit veilig en onbeschadigd is en blijft.

Wil je midden in de nacht een rondje rond het Gooimeer varen? Geen probleem! Het park is namelijk 24 uur per dag toegankelijk voor eigenaren en huurders. Daarnaast zijn faciliteiten zoals stromend water en sanitair aanwezig als je even een pitstop moet maken.
Wil je een garagebox huren in Almere of een box kopen voor eigen gebruik? Bekijk dan alle voordelen en faciliteiten die het park biedt!

GaragePark Almere XXL zal gevestigd worden op bedrijventerrein Randstad, vlakbij het centrum van Almere. Het park komt direct aan de S103 te liggen waarmee je in slechts enkele minuten op de A6 zit. Let op: er zijn ook nog boxen te koop en te huur bij onze andere vestiging GaragePark Almere!