Meer info? bel gratis 0800 22 33 224

GaragePark Amersfoort de Hoef

De A-klasse onder de garageboxen!
Over de locatie De voordelen De boxen Veelgestelde vragen Kom kijken Download brochure
GarageParken in de buurt:   GaragePark Soest   Amersfoort de Isselt

Liever direct een garagebox huren in Amersfoort? Kijk dan bij GaragePark Amersfoort de Isselt, dit park wordt namelijk eerder opgeleverd!

tipZaterdag 22 september organiseren we op GaragePark Amersfoort de Hoef een Box & Borrel. We laten je de verschillende boxen zien onder het genot van een hapje en drankje. Schrijf je nu gratis in!

 

Wegens groot succes opent GaragePark zijn tweede park in Amersfoort! Maar liefst drie verdiepingen met garageboxen die je kunt gebruiken als bedrijfsruimte, opslagruimte en werkruimte. Ideaal voor alle ondernemers en ZZP’er in Amersfoort en omstreken. Je krijgt een sleutel waar je 24/7 het park mee op komt en je krijgt een eigen postbus die je kunt gebruiken voor je zakelijke post. Uiteraard zijn de boxen extreem goed beveiligd met een individueel brand- en inbraakalarm per box. Ook het park zelf is met een stroomschok beveiligd hekwerk en 24 uurs camerabewaking met aansluiting op de meldkamer uitstekend beveiligd.

De boxen zijn van oersterk beton en hebben 10 jaar garantie. Alles vind je in je box; van verlichting tot stroom. Op het park is ook water aanwezig en een sanitaire ruimte.

De garageboxen zijn ideaal als koop voor eigen gebruik of als belegging. Bekijk hieronder alle voordelen van GaragePark en kies de afmeting die het beste bij jouw behoefte past! GaragePark Amersfoort de Hoef zal gevestigd worden op het gelijknamige bedrijventerrein de Hoef. Het park is goed bereikbaar en ligt bij de A1 en A28, nabij knooppunt Hoevelaken.

PS: Er zijn ook boxen op de eerste én tweede verdieping. Dezelfde voordelen maar scherper geprijsd! Scroll naar beneden voor meer info.