Meer info? bel 085 20 83 162

GaragePark Amersfoort de Isselt

Xenonweg 3
Over de locatie De voordelen De boxen Veelgestelde vragen Kom kijken Download brochure
GarageParken in de buurt:   GaragePark Soest   Amersfoort de Hoef

Op zoek naar de ideale opslagruimte of werkruimte?

Liever een garagebox kopen in Amersfoort? Kijk dan bij GaragePark Amersfoort de Hoef!

GaragePark Amersfoort de Isselt is een van onze allernieuwste parken met 73 extreem goed beveiligde garageboxen die zowel te koop als te huur zijn. De boxen kunnen onder andere worden gebruikt als veilige opslagruimte, werkruimte of klusruimte. Bij GaragePark Amersfoort de Isselt heb je de keuze uit vijf verschillende garageboxen van 13,8m² t/m 29m². Natuurlijk kun je zo’n waanzinnige ruimte ook gebruiken om je bestelwagen of geliefde motorfiets veilig te stallen. Hoe dan ook, de mogelijkheden zijn oneindig!

Wat kost een garagebox?

Bij GaragePark huur je al een box vanaf € 135,-! (excl. BTW). Huur nu ook makkelijk en snel een garagebox via onze webshop.

Net als alle andere vestigingen van GaragePark zal GaragePark Amersfoort de Isselt voorzien zijn van zeer strenge beveiligingsmaatregelen. Om onbevoegden buiten te houden wordt het park volledig omheind met een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging en is toegang alleen mogelijk met jouw persoonlijke keytag. Daarnaast wordt er 24 uur per dag en 7 dagen in de week toezicht gehouden door middel van slim geplaatste beveiligingscamera’s. Bovendien is jouw garagebox uitgerust met eigen brand- en inbraakbeveiliging, dus je hebt de absolute zekerheid dat jouw zakelijke of persoonlijke eigendommen veilig achter slot en grendel staan! Ook zijn er faciliteiten zoals stromend water en sanitair op het park aanwezig.

Wil je een box huren in Amersfoort of kopen voor eigen gebruik of als belegging? Bekijk hieronder alle voordelen van GaragePark en kies de box die het beste bij je past! Amersfoort de Isselt zal gevestigd worden op bedrijventerrein Isselt in Amersfoort. Het park komt vlakbij de N199 te liggen waarmee je voldoende aansluitingen hebt naar steden als Utrecht en Hilversum.

Op zoek naar een type garagebox dat op deze locatie niet beschikbaar is? Kijk dan eens bij GaragePark Amersfoort de Hoef, hier zijn nog diverse boxen te koop!