Meer info? bel gratis 0800 22 33 224

GaragePark Amersfoort de Isselt

73 optimaal beveiligde garageboxen
Over de locatie De voordelen De boxen Veelgestelde vragen Kom kijken Download brochure
GarageParken in de buurt:  GaragePark Soest  Amersfoort de Hoef

Je geliefde Harley-Davidson of andere motor veilig stallen?

GaragePark Amersfoort is een van onze allernieuwste parken met 73 extreem goed beveiligde garageboxen die zowel te koop als te huur zijn. De boxen kunnen onder andere worden gebruikt als veilige opslagruimte, werkruimte of klusruimte. Bij GaragePark Amersfoort heb je de keuze uit vijf verschillende garageboxen van 13,8m² t/m 29m². Natuurlijk kun je zo’n waanzinnige ruimte ook gebruiken om je bestelwagen of geliefde motorfiets veilig te stallen. Hoe dan ook, de mogelijkheden zijn oneindig!

Net als alle andere vestigingen van GaragePark zal GaragePark Amersfoort voorzien zijn van zeer strenge beveiligingsmaatregelen. Om onbevoegden buiten te houden wordt het park volledig omheind met een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging en is toegang alleen mogelijk met jouw persoonlijke keytag. Daarnaast wordt er 24 uur per dag en 7 dagen in de week toezicht gehouden door middel van slim geplaatste beveiligingscamera’s. Bovendien is jouw garagebox uitgerust met eigen brand- en inbraakbeveiliging, dus je hebt de absolute zekerheid dat jouw zakelijke of persoonlijke eigendommen veilig achter slot en grendel staan! Ook zijn er faciliteiten zoals stromend water en sanitair op het park aanwezig.

Wil je een box huren in Amersfoort of kopen voor eigen gebruik of als belegging? Bekijk hieronder alle voordelen van GaragePark en kies de box die het beste bij je past! GaragePark Amersfoort zal gevestigd worden op bedrijventerrein Isselt in Amersfoort. Het park komt vlakbij de N199 te liggen waarmee je voldoende aansluitingen hebt naar steden als Utrecht en Hilversum.

Op zoek naar een type garagebox dat op deze locatie niet beschikbaar is? Kijk dan eens bij GaragePark Amersfoort de Hoef, hier zijn nog diverse boxen te koop!