Meer info? bel gratis 0800 22 33 224

Vanaf donderdag 20 april zijn we elke donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur geopend

Garagepark
Amersfoort


Over de locatie De voordelen De boxen Veelgestelde vragen Contact Download brochure

Je geliefde Harley-Davidson of andere motor veilig stallen?

GaragePark Amersfoort is een van onze allernieuwste parken met 80 extreem goed beveiligde garageboxen die zowel te koop als te huur zijn. De boxen kunnen onder andere worden gebruikt als veilige opslagruimte, werkruimte of klusruimte. Bij GaragePark Amersfoort heb je de keuze uit vijf verschillende garageboxen van 13,8m² t/m 29m². Natuurlijk kun je zo’n waanzinnige ruimte ook gebruiken om je bestelwagen of geliefde motorfiets veilig te stallen. Hoe dan ook, de mogelijkheden zijn oneindig!

Net als alle andere vestigingen van GaragePark zal GaragePark Amersfoort voorzien zijn van zeer strenge beveiligingsmaatregelen. Om onbevoegden buiten te houden wordt het park volledig omheind met een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging en is toegang alleen mogelijk met jouw persoonlijke keytag. Daarnaast wordt er 24 uur per dag en 7 dagen in de week toezicht gehouden door middel van slim geplaatste beveiligingscamera’s. Bovendien is jouw garagebox uitgerust met eigen brand- en inbraakbeveiliging, dus je hebt de absolute zekerheid dat jouw zakelijke of persoonlijke eigendommen veilig achter slot en grendel staan! Ook zijn er faciliteiten zoals stromend water en sanitair op het park aanwezig.

Wil je een box huren in Amersfoort of kopen voor eigen gebruik of als belegging? Bekijk hieronder alle voordelen van GaragePark en kies de box die het beste bij je past! GaragePark Amersfoort zal gevestigd worden op bedrijventerrein Isselt  in Amersfoort. Het park komt vlakbij de N199 te liggen waarmee je voldoende aansluitingen hebt naar steden als Utrecht en Hilversum.

Xenonweg, Amersfoort
80 multifunctionele boxen
Van 13,8 m² t/m 29 m²
Heel veel faciliteiten
  • Xenonweg, Amersfoort
  • 80 multifunctionele boxen
  • Van 13,8 m² t/m 29 m²
  • Heel veel faciliteiten

Optimaal beveiligd

Iedere garagebox van GaragePark Amersfoort wordt opgeleverd met een eigen brand- en inbraakalarm (BORG 2 gecertificeerd). Daarnaast is het park omheind met een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging en is toegang alléén mogelijk door middel van een elektronische sleutel (keytag). Ook is het park voorzien van camerabewaking en wordt er 24/7 toezicht gehouden vanuit de meldkamer.

Xenonweg, 3812 SZ Amersfoort

Goed bereikbaar

Je kunt GaragePark Amersfoort vinden aan de Xenonweg op bedrijventerrein Isselt in Amersfoort en is zeer goed te bereiken vanaf de snelweg. Via de N199 kun je in slechts enkele minuten op het park staan.

Voor de ondernemer

Een garagebox huren of kopen bij GaragePark Amersfoort is zeer interessant voor ondernemers. Iedere garagebox heeft een eigen postbus met vestigingsadres, dus je hoeft nooit meer je zakelijke post op je woonadres te ontvangen.

Faciliteiten

Het park is voorzien van een gemeenschappelijke sanitaire ruimte met een wateraansluiting.

Milieu bewust

Het park is duurzaam, milieubewust en kostenbesparend dankzij het gebruik van zonnepanelen en energiezuinige LED-verlichting. De zonnepanelen wekken meer energie op dan wat er gemiddeld door alle gebruikers van het park wordt verbruikt. Hierdoor bedraagt het maandelijkse voorschot van je energierekening €0,00!

Kies je ideale garagebox

Kies uw locatie
Beschikbare boxtypes
Type B
  • Oppervlakte m2
  • Inhoud m3
  • Afmetingen m x m x m
  • Doorrijhoogte m
Alle maatvoeringen zijn buitenmaten

Huurprijs/maand

  Excl. BTW

Servicekosten

Voorschot elektra

Startdatum

Huurperiode

Koopprijs

Vanaf Excl. BTW. k.k.v.o.n.

Servicekosten

Voorschot elektra

VVE-bijdrage eigenaar

Veelgestelde vragen

Mag ik zelf weten waar ik een garagebox voor gebruik?

Als gebruiker van een garagebox ben je vrij om te bepalen waar je de box voor gebruikt, mits dit niet in strijd is met de wet. Of je de box wilt gebruiken als bedrijfsruimte, werkruimte, opslagruimte, autostalling of zelfs als fotostudio; de mogelijkheden zijn oneindig!

Wanneer heb ik toegang tot mijn garagebox?

GaragePark Amersfoort is 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegankelijk. Als gebruiker van een garagebox kun je dus op ieder gewenst tijdstip het park betreden met jouw eigen elektronische sleutel (keytag); of je nou ‘s ochtends vroeg aan je auto wilt sleutelen of ‘s avonds laat na een spoedklus je goederen of gereedschap veilig wilt opslaan.

Is het terrein verlicht?

GaragePark Amersfoort is net als alle andere vestigingen voorzien van een uitgekiend lichtplan en slim geplaatste beveiligingscamera’s. Hierdoor is er geen enkel donker hoekje op het park te vinden en kunnen de camera’s alles overzien. Het is dus onmogelijk om omgezien op het terrein te lopen.

Heb ik elektriciteit in mijn garagebox?

Ja, iedere garagebox wordt standaard opgeleverd met 4 stroompunten. Wil je een garagebox kopen? Als eigenaar heb je ook nog de optie om krachtstroom (3-fasen aansluiting) aan te leggen in je box.

Of maak direct een afspraak!

Afspraak maken