Meer info? bel gratis 0800 22 33 224

Garagepark
Apeldoorn XXL


Over de locatie De voordelen De boxen Veelgestelde vragen Contact Download brochure

Extra grote garageboxen!

Ook een wáááááánzinnig grote ruimte nodig om jouw goederen of gereedschap in op te slaan? GaragePark Apeldoorn XXL heeft 44 buitengewoon ruime XXL-boxen te koop en te huur! Met een doorrijhoogte van 2,9 meter, een breedte van 3,25 meter en een diepte van maar liefst 9 meter kun je er namelijk álles in kwijt. Zo kun je de garagebox gebruiken als werkplaats of autostalling, maar je kunt deze grote ruimte natuurlijk ook gebruiken om jouw verzameling of andere waardevolle spullen in op te bergen.

Net als alle andere vestigingen van GaragePark, zal GaragePark Apeldoorn XXL uiteraard bewapend zijn met de strengste beveiligingsmaatregelen. Met een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging, 24/7 camerabewaking en brand- en inbraakbeveiliging ben je verzekerd dat jouw eigendommen veilig achter slot en grendel staan. Daarnaast profiteer je van een aantal ondernemersvoordelen zoals een eigen post- en vestigingsadres, zodat jouw zakelijke post niet meer thuis op de mat valt. Ook zijn er faciliteiten zoals stromend water en sanitair aanwezig op het park.

Wil je een XXL-box huren in Apeldoorn of kopen voor eigen gebruik of als belegging? Bekijk hieronder alle voordelen van GaragePark en stel jouw ideale XXL-box samen in onze configurator. GaragePark Apeldoorn XXL zal gevestigd worden aan de Oude Apeldoornseweg in Apeldoorn. Het park ligt nabij de A1 waarmee je voldoende uitvalswegen hebt naar Amersfoort, Utrecht, Arnhem en Zwolle.

Oude Apeldoornse weg 35C, Apeldoorn
44 waanzinnig grote garageboxen
Van 19,5 m² t/m 29 m²
Heel veel faciliteiten
  • Oude Apeldoornse weg 35C, Apeldoorn
  • 44 waanzinnig grote garageboxen
  • Van 19,5 m² t/m 29 m²
  • Heel veel faciliteiten

Optimaal beveiligd

Iedere garagebox van GaragePark Apeldoorn XXL wordt opgeleverd met een eigen brand- en inbraakalarm (BORG 2 gecertificeerd). Daarnaast is het park omheind met een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging en is toegang alléén mogelijk door middel van een elektronische sleutel (keytag). Ook is het park voorzien van camerabewaking en wordt er 24/7 toezicht gehouden vanuit de meldkamer.

Oude Apeldoornseweg 35C, Apeldoorn

Goed bereikbaar

Je kunt GaragePark Apeldoorn XXL vinden op de Oude Apeldoornseweg in Apeldoorn en is zeer goed te bereiken vanaf de snelweg. Via de A1 (afslag 20, Apeldoorn-Zuid) ben je slechts enkele minuten van het park verwijderd!

Voor de ondernemer

Een garagebox huren of kopen bij GaragePark Apeldoorn XXL is zeer interessant voor ondernemers. Iedere garagebox heeft een eigen postbus met vestigingsadres, dus je hoeft nooit meer je zakelijke post op je woonadres te ontvangen.

Faciliteiten

Het park is voorzien van een gemeenschappelijke sanitaire ruimte met een wateraansluiting.

Milieu bewust

Het park is duurzaam, milieubewust en kostenbesparend dankzij het gebruik van zonnepanelen en energiezuinige LED-verlichting. De zonnepanelen wekken meer energie op dan wat er gemiddeld door alle gebruikers van het park wordt verbruikt. Hierdoor bedraagt het maandelijkse voorschot van je energierekening €0,00!

Kies je ideale garagebox

Kies uw locatie
Beschikbare boxtypes
Type B
  • Oppervlakte m2
  • Inhoud m3
  • Afmetingen m x m x m
  • Doorrijhoogte m
Alle maatvoeringen zijn buitenmaten

Huurprijs/maand

  Excl. BTW

Servicekosten

Voorschot elektra

Startdatum

Huurperiode

Koopprijs

Vanaf Excl. BTW. k.k.v.o.n.

Servicekosten

Voorschot elektra

VVE-bijdrage eigenaar

Veelgestelde vragen

Mag ik zelf weten waar ik een garagebox voor gebruik?

Als gebruiker van een garagebox ben je vrij om te bepalen waar je de box voor gebruikt, mits dit niet in strijd is met de wet. Of je de box wilt gebruiken als bedrijfsruimte, werkruimte, opslagruimte, autostalling of zelfs als fotostudio; de mogelijkheden zijn oneindig!

GaragePark Apeldoorn XXL heeft overigens waanzinnig grote XXL-boxen! Met een doorrijhoogte van 2,9 meter zijn deze boxen ideaal wanneer je je caravan, camper of boot veilig en droog wilt stallen!

Wanneer heb ik toegang tot mijn garagebox?

GaragePark Apeldoorn XXL is 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegankelijk. Als gebruiker van een garagebox kun je dus op ieder gewenst tijdstip het park betreden met jouw eigen elektronische sleutel (keytag); of je nou ‘s ochtends vroeg aan je auto wilt sleutelen of ‘s avonds laat na een spoedklus je goederen of gereedschap veilig wilt opslaan.

Is het terrein verlicht?

GaragePark Apeldoorn XXL is net als alle andere vestigingen voorzien van een uitgekiend lichtplan en slim geplaatste beveiligingscamera’s. Hierdoor is er geen enkel donker hoekje op het park te vinden en kunnen de camera’s alles overzien. Het is dus onmogelijk om omgezien op het terrein te lopen.

Heb ik elektriciteit in mijn garagebox?

Ja, iedere garagebox wordt standaard opgeleverd met 4 stroompunten. Wil je een garagebox kopen? Als eigenaar heb je ook nog de optie om krachtstroom (3-fasen aansluiting) aan te leggen in je box.

Of maak direct een afspraak!

Afspraak maken