Meer info? bel 085 20 83 162

GaragePark Apeldoorn XXL

Probeer gratis een garagebox!
Over de locatie De voordelen De boxen Veelgestelde vragen Kom kijken Download brochure
GarageParken in de buurt:   GaragePark Tiel   GaragePark Soest

Extra grote garageboxen te huur en te koop!

Ook een wáááááánzinnig grote ruimte nodig om jouw goederen of gereedschap in op te slaan? GaragePark Apeldoorn XXL heeft nog enkele buitengewoon ruime XXL-boxen te koop en te huur! Met een doorrijhoogte van 2,9 meter, een breedte van 3,25 meter en een diepte van maar liefst 9 meter kun je er namelijk álles in kwijt. Zo kun je de garagebox gebruiken als werkplaats of autostalling, maar je kunt deze grote ruimte natuurlijk ook gebruiken om jouw verzameling of andere waardevolle spullen in op te bergen.

Motorstalling, bootstalling of autostalling?

Onze XXL boxen zijn met hun 29m² ideaal om van alles te stallen. Van bus tot aan bootje en van motor tot aan auto.

Veiligste garageboxen in omgeving Apeldoorn

Net als alle andere vestigingen van GaragePark, zal GaragePark Apeldoorn XXL uiteraard bewapend zijn met de strengste beveiligingsmaatregelen. Met een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging, 24/7 camerabewaking en brand- en inbraakbeveiliging ben je verzekerd dat jouw eigendommen veilig achter slot en grendel staan. Daarnaast profiteer je van een aantal ondernemersvoordelen zoals een eigen postadres, zodat jouw zakelijke post niet meer thuis op de mat valt. Ook zijn er faciliteiten zoals stromend water en sanitair aanwezig op het park.

Box kopen of huren

Wil je een XXL-box huren in Apeldoorn of kopen voor eigen gebruik of als belegging? Bekijk hieronder alle voordelen van GaragePark en stel jouw ideale XXL-box samen in onze configurator. GaragePark Apeldoorn XXL zal gevestigd worden aan de Oude Apeldoornseweg in Apeldoorn. Het park ligt nabij de A1 waarmee je voldoende uitvalswegen hebt naar Amersfoort, Utrecht, Arnhem en Zwolle.