Meer info? bel 085 20 83 162

GaragePark Bergen op Zoom

Probeer gratis een garagebox!
Over de locatie De voordelen De boxen Veelgestelde vragen Kom kijken Download brochure

Geplande oplevering: fase 1 opgeleverd / fase 2 Q1 2020.

GaragePark Bergen op Zoom is een park met 119 multifunctionele garageboxen die zowel te koop als te huur zijn. Het park wordt gebouwd in 2 fases. In februari 2019 is fase 1 (61 garageboxen) opgeleverd en inmiddels is ook de 2e fase (58 garageboxen) in de verkoop!

De veiligste garageboxen van Nederland te koop, te huur of als solide belegging met wel 9% bruto rendement!

GaragePark Bergen op Zoom wordt gebouwd aan de Ringersweg  en is goed bereikbaar via de A4 / A58 / Randweg West. Binnen 25 minuten zit je in Antwerpen. Bergen op Zoom krijgt met de komst van GaragePark de best beveiligde garageboxen van Nederland. De boxen zijn zowel te koop als te huur. Ze kunnen gebruikt worden als veilige opslagruimte, werkruimte of klusruimte. Ideaal voor ondernemers of ZZP’ers! Bij GaragePark Bergen op Zoom heb je de keuze uit verschillende formaten garageboxen, van 13,8m² tot XXL-boxen van ruim 29m² waarbij je de volledige vrijheid hebt om zelf te bepalen waar je de ruimte voor gebruikt!

De waanzinnig grote XXL-boxen zijn ideaal als grote opslag, loods of bedrijfsruimte. Met een doorrijhoogte van 2,9 meter, een breedte van 3,25 meter en een diepte van maar liefst 9 meter kun je er echt werkelijk álles in kwijt. Zo kun je de garagebox gebruiken als werkplaats of autostalling, maar je kunt deze grote ruimte natuurlijk ook gebruiken om jouw voorraad in op te slaan.

Net als alle andere vestigingen van GaragePark zal GaragePark Bergen op Zoom voorzien zijn van zeer strenge beveiligingsmaatregelen. Om onbevoegden buiten te houden wordt het park volledig omheind met een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging en kun je het park alleen op met jouw persoonlijke keytag. Daarnaast wordt er 24 uur per dag en 7 dagen in de week toezicht gehouden door middel van slim geplaatste beveiligingscamera’s met aansluiting op de meldkamer. Bovendien is jouw garagebox uitgerust met een eigen brand- en inbraakbeveiliging, dus je hebt de absolute zekerheid dat jouw eigendommen veilig achter slot en grendel staan! Alle beveiligingsmaatregelen zijn BORG-2 gecertificeerd.

Er zijn faciliteiten zoals stromend water en sanitair op het park aanwezig. Door de goede verlichting en 24/7 toegang voor klanten is jouw garagebox ook ‘s avonds prima toegankelijk.

Wil je een box huren in Bergen op Zoom of kopen voor eigen gebruik of als belegging? De koopboxen zijn V.O.N. Bekijk hieronder alle voordelen van GaragePark en kies de box die het beste bij je past!

  • Ringersweg 14G, Bergen op Zoom
  • 60 extreem veilige garageboxen
  • Van 13,8 m² t/m 29 m²
  • Download brochure