Meer info? bel 085 20 83 162

GaragePark Breda

Tuinbouwveilingweg
Over de locatie De voordelen De boxen Veelgestelde vragen Kom kijken Download brochure

Prognose oplevering | 1e kwartaal 2020

Dé garagebox voor ondernemende mensen uit Breda!

De veiligste garageboxen van Nederland nu ook in Breda te koop, te huur of als solide belegging met wel 9% bruto rendement!

GaragePark Breda wordt gebouwd aan de Tuinbouwveilingweg en is goed bereikbaar vanaf de A16 en de A58. Breda heeft met de komst van GaragePark nu ook de best beveiligde garageboxen van Nederland. De boxen zijn zowel te koop als te huur. Ze kunnen gebruikt worden als veilige opslagruimte, werkruimte of klusruimte. Ideaal voor ondernemers of ZZP’ers! Bij GaragePark Breda heb je de keuze uit verschillende formaten garageboxen van 18m² tot 27m², waarbij je de volledige vrijheid hebt om zelf te bepalen waar je de ruimte voor gebruikt!

Net als alle andere vestigingen van GaragePark zal GaragePark Breda voorzien zijn van zeer strenge beveiligingsmaatregelen. Om onbevoegden buiten te houden wordt het park volledig omheind met een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging en kun je het park alleen op met jouw persoonlijke keytag. Daarnaast wordt er 24 uur per dag en 7 dagen in de week toezicht gehouden door middel van slim geplaatste beveiligingscamera’s met aansluiting op de meldkamer. Bovendien is jouw garagebox uitgerust met een eigen brand- en inbraakbeveiliging, dus je hebt de absolute zekerheid dat jouw eigendommen veilig achter slot en grendel staan! Alle beveiligingsmaatregelen zijn BORG-2 gecertificeerd.

Er zijn faciliteiten zoals stromend water en sanitair op het park aanwezig. Door de goede verlichting en 24/7 toegang voor klanten is jouw garagebox ook ‘s avonds prima toegankelijk.

Wil je een box huren in Breda of kopen voor eigen gebruik of als belegging? De koopboxen zijn V.O.N. Bekijk hieronder alle voordelen van GaragePark en kies de box die het beste bij je past!