Meer info? bel 085 20 83 162

GaragePark Den Haag

Spoorlaan 5
Over de locatie De voordelen De boxen Veelgestelde vragen Kom kijken Download brochure
GarageParken in de buurt:   Rotterdam Hordijk

GaragePark Den Haag is het allergrootste GaragePark van Nederland (en misschien zelfs de wereld). Het park biedt de veiligste en goedkoopste garageboxen in Den Haag en omgeving!

Een garagebox van GaragePark Den Haag is een goedkope oplossing wanneer je op zoek bent naar een rustige omgeving om in te werken of te klussen. GaragePark Den Haag biedt garageboxen aan in bijna elk gewenst formaat (van 15m² tot 29m²). Waar andere aanbieders het niet altijd even nauw nemen met de beveiliging, vinden wij het wel belangrijk dat jouw spullen zo veilig mogelijk staan. Daarnaast bieden wij hoogwaardig kwalitatieve betonnen boxen aan die, in tegenstelling tot de boxen van  self storage aanbieders, niet alleen heel erg veilig zijn maar ook onderhoudsarm.

Daarom kent het park beveiliging van de hoogste klasse met een brandmelder en alarm per box. Daarnaast wordt het park 24 uur per dag streng bewaakt door Detec en is het park omsloten door een hoog hek met stroomschokbeveiliging. De beveiliging op het park is ook nog eens BORG-2 gecertificeerd. Hierdoor kun je na een dag hard werken je bestelbus, goederen en gereedschap met een gerust hart bij ons achterlaten. Natuurlijk kun je een garagebox ook kopen of huren om je auto, motor of voorraad op te slaan.

Bij GaragePark Den Haag krijg je als hardwerkende ondernemer of ZZP’er een eigen postadres zodat je thuis nooit meer stapels zakelijke post ontvangt. Door zonnepanelen met hoge opbrengst betaal je weinig tot niets aan energiekosten. Om het helemaal af te maken heb je op het park beschikking tot stromend water en sanitaire voorzieningen. Heb je interesse in een box en wil je deze komen bekijken? Wij zijn iedere donderdag en vrijdag van 10:00 tot 17:00 geopend of maak een afspraak om op een andere dag langs te komen.

GaragePark Den Haag is zeer gemakkelijk te bereiken via de A12 (afslag 4 Voorburg). Dankzij de gunstige ligging heb je voldoende uitvalswegen naar Voorburg, Nootdorp, Ypenburg, Leidschendam, Rijswijk, Delft en Leidschenveen.