Meer info? bel 085 20 83 162

GaragePark Den Haag

Probeer gratis een garagebox!
Over de locatie De voordelen De boxen Veelgestelde vragen Kom kijken Download brochure
GarageParken in de buurt:   Rotterdam Hordijk

Meer ruimte voor ondernemend Den Haag!

Ben je op zoek naar een veilige en altijd toegankelijke opslagruimte om jouw goederen of gereedschap in op te slaan? Heb je geen geschikte plek om te klussen of om een voertuig of andere spullen neer te zetten? Bekijk dan de mogelijkheden van de garageboxen op GaragePark Den Haag! 

Den Haag fase 5

Prognose oplevering fase 5: mei 2020
Omvang: 156 garageboxen (begane grond en 1e etage)
Bezoekadres: Spoorlaan 5 (showlocatie)

Met 541 garageboxen was GaragePark Den Haag al het grootste GaragePark van Nederland. Met een nieuwe 5e fase garageboxen zal dit aantal naar 697 garageboxen stijgen. Fase 5 biedt zes verschillende type garageboxen:

 • Boxtype 1.H – 12m2 box op de 1e etage* 
 • Boxtype 1.HR – 12m2 box met raam op de 1e etage* 
 • Boxtype B.3 – 18m2 box op de begane grond 
 • Boxtype C – 21m2 box op de begane grond 
 • Boxtype E.3 – 24m2 box op de begane grond 
 • Boxtype XXL – 29m2 box op de begane grond

*Onze etageboxen zijn gunstiger geprijsd en bieden dezelfde voordelen en functionaliteiten als de boxen op de begane grond.
Kom meer te weten over onze etageboxen >>

Bereikbaarheid

GaragePark Den Haag is zeer gemakkelijk te bereiken via de A12 (afslag 4 Voorburg). Dankzij de gunstige ligging heb je voldoende uitvalswegen naar Voorburg, Nootdorp, Ypenburg, Leidschendam, Rijswijk, Delft en Leidschenveen. Sinds Q2 2019 zijn wij gestart met de verkoop van de 5e fase. De garageboxen zijn 24/7 toegankelijk, extreem veilig en zowel te gebruiken als opslag, werk- of bedrijfsruimte. Multifunctioneel dus!

GaragePark is marktleider op het gebied van het kopen, huren en beleggen in garageboxen. Sinds 2007 hebben wij meer dan 24 GarageParken in Nederland gebouwd. De boxen zijn te gebruiken als opslagruimte en werk- of bedrijfsruimte, voorzien van stroom, verlichting en een eigen postbus. Hiermee voorziet GaragePark in de groeiende vraag van huisvesting van o.a. klein zakelijke ondernemers zoals klussers, installateurs, stukadoors, webshops en auto- en motoren opslag.

Waarom GaragePark?

Je hebt al de nodige voordelen langs zien komen. Maar wat maakt nu dat wij al 10 jaar marktleider zijn in garageboxen? We hebben de belangrijkste punten alvast voor je op een rij gezet:

 • Toegankelijke opslag- en werkruimte
  24/7 toegang met persoonlijke keytag en stroom en verlichting in de box (geen of zeer lage kosten door zonnepanelen)
 • Park en de boxen zijn zeer goed beveiligd (BORG-2)
  Hoog hekwerk rondom het park met stroomschokbeveiliging, 24-uurs camerabewaking met aansluiting op meldkamer en brand- en inbraakbeveiliging per box
 • Veel extra faciliteiten op het park
  Eigen postbus, sanitaire voorziening en parkbeheer (onderhoud en controle) door VvE
 • Uitstekend bereikbaar
  Dichtbij woonkernen en belangrijke uitvals- en snelwegen
 • Ook mogelijk om box te kopen als investering
  Vrij op naam, 10 jaar garantie en uitzicht op positieve waardeontwikkeling

Alles nog eens rustig nalezen en nóg meer te weten komen over ons als bedrijf, ons product en specifiek over de huur-, koop- en beleggingsmogelijkheden van GaragePark Den Haag fase 5? Download dan geheel vrijblijvend onze brochure.