Meer info? bel 085 20 83 162

GaragePark Groningen

Zaterdag 30 november Open Dag!
Over de locatie De voordelen De boxen Veelgestelde vragen Kom kijken Download brochure
GarageParken in de buurt:   Zeewolde XXL   Dronten

Ruimte voor ondernemend Groningen-Stad!

De veiligste garageboxen van Nederland nu ook in Groningen-stad te koop, te huur of als solide belegging met wel 9% bruto rendement!

GaragePark Groningen wordt gebouwd aan de Verlengde Bremenweg 29 op het bedrijventerrein Eemspoort, gesitueerd in het zuidoosten van de stad Groningen. Dit bedrijventerrein bevindt zich aan de ringweg N28 en de rijksweg A7. Door de ligging nabij de op- en afrit van de Ringweg is de bereikbaarheid zeer goed.

Groningen heeft met de komst van GaragePark nu ook de best beveiligde garageboxen van Nederland. De boxen zijn zowel te koop als te huur. Ze kunnen gebruikt worden als veilige opslagruimte, bedrijfsruimte, werkruimte of klusruimte. Ideaal voor ondernemers of ZZP’ers! Bij GaragePark Groningen heb je de keuze uit verschillende formaten garageboxen van 17m² tot 21m², waarbij je de volledige vrijheid hebt om zelf te bepalen waar je de ruimte voor gebruikt!

Net als alle andere vestigingen van GaragePark zal GaragePark Groningen voorzien zijn van zeer strenge beveiligingsmaatregelen. Om onbevoegden buiten te houden wordt het park volledig omheind met een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging en kun je het park alleen op met jouw persoonlijke keytag. Daarnaast wordt er 24 uur per dag en 7 dagen in de week toezicht gehouden door middel van slim geplaatste beveiligingscamera’s met aansluiting op de meldkamer. Bovendien is jouw garagebox uitgerust met een eigen brand- en inbraakbeveiliging, dus je hebt de absolute zekerheid dat jouw eigendommen veilig achter slot en grendel staan! Alle beveiligingsmaatregelen zijn BORG-2 gecertificeerd.

Er zijn faciliteiten zoals stromend water en sanitair op het park aanwezig. Door de goede verlichting en 24/7 toegang voor klanten is jouw garagebox ook ‘s avonds prima toegankelijk.

Wil je een box huren in Groningen of kopen voor eigen gebruik of als belegging? De koopboxen zijn V.O.N. Bekijk hieronder alle voordelen van GaragePark en kies de box die het beste bij je past!