Meer info? bel 085 20 83 162

GaragePark Haarlem

Hulswitweg 47
Over de locatie De voordelen De boxen Veelgestelde vragen Kom kijken Download brochure
GarageParken in de buurt:   GaragePark Uithoorn   GaragePark Purmerend Baanstee

Huur nu in Haarlem de veiligste garageboxen van Nederland!

Woon je in Haarlem, Zandvoort, Heemstede, Bloemendaal of Spaarndam wil je extra opslag- of werkruimte huren in Haarlem? Dan hebben wij de oplossing! GaragePark Haarlem heeft namelijk eersteklas garageboxen te gebruiken als (scherp geprijsde) bedrijfsruimte of als ruime opslagruimte voor jouw blinkende sportwagen of onbetaalbare oldtimer. Natuurlijk kan je de boxen ook omtoveren tot jouw eigen recreatieruimte, persoonlijke fitness studio of klusruimte voor je Harley!

Jouw waardevolle bezittingen verdienen natuurlijk top beveiliging! Daarom wordt het park 24 uur per dag streng bewaakt door het toeziend oog van Detec beveiliging. Iedere garagebox wordt nu opgeleverd met vloercoating. En omdat iedere box brandwerend is en een eigen brandalarm heeft, hoef je niet bang te zijn dat jouw waardevolle bezittingen in vlammen opgaan. Alsof dat nog niet genoeg is krijg je bij een garagebox van GaragePark ook nog je eigen inbraakalarm! De beveiliging van GaragePark Haarlem is daarnaast via de VvE BORG-2 gecertificeerd.

Oh ja! Ondernemers en ZZP’ers krijgen als ze een box huren een eigen postadres. Verdraaid handig als je je zakelijke post niet thuis wilt ontvangen. Lees meer over wat je krijgt en welke faciliteiten het park heeft bij de voordelen!

GaragePark Haarlem zal gevestigd worden aan de Hulswitweg in Haarlem op bedrijventerrein de Waarderpolder, één van de grootste bedrijventerreinen van Nederland. Het park is ideaal gelegen met aansluitingen op de A9 en de A200.