Meer info? bel gratis 0800 22 33 224

Garagepark
Purmerend Baanstee


Over de locatie De voordelen De boxen Veelgestelde vragen Contact Download brochure

Ons tweede park in Purmerend!

Na het daverende succes van GaragePark Purmerend (waar nog enkele boxen beschikbaar zijn voor huur) hebben we besloten nóg een park te openen in Purmerend! GaragePark Purmerend Baanstee krijgt 64 extreem goed beveiligde garageboxen die zowel te koop als te huur zijn. De boxen kunnen onder andere worden gebruikt als veilige opslagruimte, werkruimte of klusruimte. Bij GaragePark Purmerend Baanstee heb je de keuze uit twee type garageboxen, van 18m² of 24m² waarbij je de volledige vrijheid hebt om zelf te bepalen waar je de ruimte voor gebruikt!

Net als alle andere vestigingen van GaragePark zal GaragePark Purmerend Baanstee voorzien zijn van zeer strengste beveiligingsmaatregelen. Om onbevoegden buiten te houden wordt het park volledig omheind met een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging en is toegang alleen mogelijk met jouw persoonlijke keytag. Daarnaast wordt er 24 uur per dag en 7 dagen in de week toezicht gehouden door middel van slim geplaatste beveiligingscamera’s. Bovendien is jouw garagebox uitgerust met eigen brand- en inbraakbeveiliging, dus je hebt de absolute zekerheid dat jouw zakelijke of persoonlijke eigendommen veilig achter slot en grendel staan! Ook zijn er faciliteiten zoals stromend water en sanitair op het park aanwezig.

Wil je een box huren in Purmerend of kopen voor eigen gebruik of als belegging? Bekijk hieronder alle voordelen van GaragePark en kies de box die het beste bij je past! GaragePark Purmerend Baanstee zal gevestigd worden op bedrijventerrein Baanstee-Noord in Purmerend. Het park komt vlakbij de N244 te liggen waarmee je in slechts enkele minuten op de A7 zit.

Polderweg 14, Purmerend
64 multifunctionele boxen
Van 18 m² t/m 24 m²
Heel veel faciliteiten
  • Polderweg 14, Purmerend
  • 64 multifunctionele boxen
  • Van 18 m² t/m 24 m²
  • Heel veel faciliteiten

Optimaal beveiligd

Iedere garagebox van GaragePark Purmerend Baanstee wordt opgeleverd met een eigen brand- en inbraakalarm (BORG 2 gecertificeerd). Daarnaast is het park omheind met een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging en is toegang alléén mogelijk door middel van een elektronische sleutel (keytag). Ook is het park voorzien van camerabewaking en wordt er 24/7 toezicht gehouden vanuit de meldkamer.

Polderweg 14, 1446 Purmerend

Goed bereikbaar

Je kunt GaragePark Purmerend Baanstee vinden op bedrijventerrein Baanstee-Noord en is zeer goed te bereiken vanaf de snelweg. Via de N244 kun je in slechts enkele minuten op het park staan.

Voor de ondernemer

Een garagebox huren of kopen bij GaragePark Purmerend Baanstee is zeer interessant voor ondernemers. Iedere garagebox heeft een eigen postbus met vestigingsadres, dus je hoeft nooit meer je zakelijke post op je woonadres te ontvangen.

Faciliteiten

Het park is voorzien van een gemeenschappelijke sanitaire ruimte met een wateraansluiting.

Milieu bewust

Het park is duurzaam, milieubewust en kostenbesparend dankzij het gebruik van zonnepanelen en energiezuinige LED-verlichting. De zonnepanelen wekken meer energie op dan wat er gemiddeld door alle gebruikers van het park wordt verbruikt. Hierdoor bedraagt het maandelijkse voorschot van je energierekening €0,00!

Kies je ideale garagebox

Kies uw locatie
Beschikbare boxtypes
Type B
  • Oppervlakte m2
  • Inhoud m3
  • Afmetingen m x m x m
  • Doorrijhoogte m
Alle maatvoeringen zijn buitenmaten

Huurprijs/maand

  Excl. BTW

Servicekosten

Voorschot elektra

Startdatum

Huurperiode

Koopprijs

Vanaf Excl. BTW. k.k.v.o.n.

Servicekosten

Voorschot elektra

VVE-bijdrage eigenaar

Veelgestelde vragen

Mag ik zelf weten waar ik een garagebox voor gebruik?

Als gebruiker van een garagebox ben je vrij om te bepalen waar je de box voor gebruikt, mits dit niet in strijd is met de wet. Of je de box wilt gebruiken als bedrijfsruimte, werkruimte, opslagruimte, autostalling of zelfs als fotostudio; de mogelijkheden zijn oneindig!

Wanneer heb ik toegang tot mijn garagebox?

GaragePark Purmerend Baanstee is 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegankelijk. Als gebruiker van een garagebox kun je dus op ieder gewenst tijdstip het park betreden met jouw eigen elektronische sleutel (keytag); of je nou ‘s ochtends vroeg aan je auto wilt sleutelen of ‘s avonds laat na een spoedklus je goederen of gereedschap veilig wilt opslaan.

Is het terrein verlicht?

GaragePark Purmerend Baanstee is net als alle andere vestigingen voorzien van een uitgekiend lichtplan en slim geplaatste beveiligingscamera’s. Hierdoor is er geen enkel donker hoekje op het park te vinden en kunnen de camera’s alles overzien. Het is dus onmogelijk om omgezien op het terrein te lopen.

Heb ik elektriciteit in mijn garagebox?

Ja, iedere garagebox wordt standaard opgeleverd met 4 stroompunten. Wil je een garagebox kopen? Als eigenaar heb je ook nog de optie om krachtstroom (3-fasen aansluiting) aan te leggen in je box.

Of maak direct een afspraak!

Afspraak maken