Meer info? bel 085 20 83 162

GaragePark Purmerend Baanstee

Polderweg 14
Over de locatie De voordelen De boxen Veelgestelde vragen Kom kijken Download brochure
GarageParken in de buurt:   GaragePark Purmerend

Ons tweede park in Purmerend!

Na het daverende succes van GaragePark Purmerend hebben we besloten nóg een park te openen in Purmerend! GaragePark Purmerend Baanstee krijgt 64 extreem goed beveiligde garageboxen die zowel te koop als te huur zijn. De boxen kunnen onder andere worden gebruikt als veilige opslagruimte, werkruimte of klusruimte. Bij GaragePark Purmerend Baanstee heb je de keuze uit twee type garageboxen, van 18m² of 24m² waarbij je de volledige vrijheid hebt om zelf te bepalen waar je de ruimte voor gebruikt!

Net als alle andere vestigingen van GaragePark zal GaragePark Purmerend Baanstee voorzien zijn van zeer strengste beveiligingsmaatregelen. Om onbevoegden buiten te houden wordt het park volledig omheind met een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging en is toegang alleen mogelijk met jouw persoonlijke keytag. Daarnaast wordt er 24 uur per dag en 7 dagen in de week toezicht gehouden door middel van slim geplaatste beveiligingscamera’s. Bovendien is jouw garagebox uitgerust met eigen brand- en inbraakbeveiliging, dus je hebt de absolute zekerheid dat jouw zakelijke of persoonlijke eigendommen veilig achter slot en grendel staan! Ook zijn er faciliteiten zoals stromend water en sanitair op het park aanwezig.

Wil je een box huren in Purmerend of kopen voor eigen gebruik of als belegging? Bekijk hieronder alle voordelen van GaragePark en kies de box die het beste bij je past! GaragePark Purmerend Baanstee zal gevestigd worden op bedrijventerrein Baanstee-Noord in Purmerend. Het park komt vlakbij de N244 te liggen waarmee je in slechts enkele minuten op de A7 zit.