Meer info? bel 085 20 83 162

GaragePark Rotterdam Charlois

Driemanssteeweg
Over de locatie De voordelen De boxen Veelgestelde vragen Kom kijken Download brochure
GarageParken in de buurt:   Rotterdam Hordijk   Den Haag

Geplande oplevering: Q1 2020
Status: het plaatsen van de boxen staat gepland voor november 2019

Wil je de garageboxen met eigen ogen komen bekijken? Aan het begin van de Bergambachtstraat, een zijweg van de IJsselmondse Randweg, hebben we een showlocatie geplaatst. Kom naar een open dag voor meer informatie, of maak een afspraak.

Rotterdam staat bekend als echte arbeidersstad. Met veel industrie en bedrijvigheid is Rotterdam dé plek om een tweede GaragePark te vestigen. Het eerste GaragePark in Rotterdam: GaragePark Rotterdam Hordijk was een daverend succes en is sinds februari 2019 in aanbouw!

De locatie waar GaragePark Rotterdam Charlois gebouwd wordt, bevindt zich aan de Driemansteeweg 68. Het huisnummer is nieuw en daarom nog niet terug te vinden in de navigatiesystemen of op Google Maps. De locatie bevindt zich op een zijweg van de doorgaande Driemansteeweeg (tussen Tesla, nr 30 en Breeman BMW, nr 130). Voor de Technisch Unie gaat u linksaf, waarna de locatie zich na ca 100m aan uw linkerhand hand bevindt (gelegen tussen AutoGlas Perfect nr. 94 en It’s me nr. 66)

Rotterdam-Charlois krijgt met de komst van een tweede GaragePark de veiligste garageboxen van Nederland te koop, te huur of als interessante belegging met wel 9% bruto rendement. De garageboxen kunnen gebruikt worden als veilige opslagruimte, werkruimte of klusruimte. Ideaal voor ondernemers of ZZP’ers. Bij GaragePark Rotterdam Charlois heb je de keuze uit verschillende formaten garageboxen, van 18m² tot 24m² waarbij je de volledige vrijheid hebt om zelf te bepalen waar je de ruimte voor gebruikt! Zo kun je de garagebox gebruiken als werkplaats of autostalling, maar je kunt deze ruimte natuurlijk ook gebruiken om jouw voorraad in op te slaan.

Net als alle andere vestigingen van GaragePark zal GaragePark Rotterdam Charlois voorzien zijn van zeer strenge beveiligingsmaatregelen. Om onbevoegden buiten te houden wordt het park volledig omheind met een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging en kun je het park alleen op met jouw persoonlijke keytag. Daarnaast wordt er 24 uur per dag en 7 dagen in de week toezicht gehouden door middel van slim geplaatste beveiligingscamera’s met aansluiting op de meldkamer.

Bovendien is jouw garagebox uitgerust met een eigen brand- en inbraakbeveiliging, dus je hebt de absolute zekerheid dat jouw eigendommen veilig achter slot en grendel staan! Alle beveiligingsmaatregelen zijn BORG-2 gecertificeerd.

Er zijn faciliteiten zoals stromend water en sanitair op het park aanwezig. Door de goede verlichting en 24/7 toegang voor klanten is jouw garagebox ook ‘s avonds prima toegankelijk.

Wil je een box huren in Rotterdam-Charlois of kopen voor eigen gebruik of als belegging? De koopboxen zijn V.O.N. Bekijk hieronder alle voordelen van GaragePark en kies de box die het beste bij je past!