Meer info? bel 085 20 83 162

GaragePark Rotterdam Hordijk

Probeer gratis een garagebox!
Over de locatie De voordelen De boxen Veelgestelde vragen Kom kijken Download brochure
GarageParken in de buurt:   GaragePark Rotterdam Charlois   Bergen op Zoom   Den Haag

Rotterdam staat bekend als echte arbeidersstad. Met veel industrie en bedrijvigheid is Rotterdam dé plek om het inmiddels 20e GaragePark te vestigen. GaragePark Rotterdam Hordijk is lang in voorbereiding geweest en we zijn daarom zeer verheugd dat het park inmiddels is opgeleverd!

De locatie van GaragePark Rotterdam Hordijk bevindt zich aan de Alblasserdamstraat 10. Deze straat is nieuw en daarom nog niet altijd terug te vinden in de navigatiesystemen of op Google Maps. Voor navigatie kunt u de Bolnesstraat 2 aanhouden.Vanaf daar rijdt u richting de spoorlijn. De locatie bevindt zich circa 100 m verder aan uw rechterhand

Rotterdam heeft met de komst van GaragePark de veiligste garageboxen van Nederland te koop, te huur of als interessante belegging met wel 9% bruto rendement. Ze kunnen gebruikt worden als veilige opslagruimte, werkruimte of klusruimte. Ideaal voor ondernemers of ZZP’ers. Bij GaragePark Rotterdam Hordijk heb je de keuze uit verschillende formaten garageboxen, van 15m² tot 24m² waarbij je de volledige vrijheid hebt om zelf te bepalen waar je de ruimte voor gebruikt! Zo kun je de garagebox gebruiken als werkplaats of autostalling, maar je kunt deze ruimte natuurlijk ook gebruiken om jouw voorraad in op te slaan.

Net als alle andere vestigingen van GaragePark is GaragePark Rotterdam Hordijk voorzien van zeer strenge beveiligingsmaatregelen. Om onbevoegden buiten te houden wordt het park volledig omheind met een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging en kun je het park alleen op met jouw persoonlijke keytag. Daarnaast wordt er 24 uur per dag en 7 dagen in de week toezicht gehouden door middel van slim geplaatste beveiligingscamera’s met aansluiting op de meldkamer.

Bovendien is jouw garagebox uitgerust met een eigen brand- en inbraakbeveiliging, dus je hebt de absolute zekerheid dat jouw eigendommen veilig achter slot en grendel staan! Alle beveiligingsmaatregelen zijn BORG-2 gecertificeerd.

Er zijn faciliteiten zoals stromend water en sanitair op het park aanwezig. Door de goede verlichting en 24/7 toegang voor klanten is jouw garagebox ook ‘s avonds prima toegankelijk.

Wil je een box huren in Rotterdam of kopen voor eigen gebruik of als belegging? De koopboxen zijn V.O.N. Bekijk hieronder alle voordelen van GaragePark en kies de box die het beste bij je past!