Meer info? bel gratis 085 20 83 162

GaragePark Rotterdam

Rotterdam-Zuid
Over de locatie De voordelen De boxen Veelgestelde vragen Kom kijken Download brochure
GarageParken in de buurt:   Bergen op Zoom   Den Haag

Dé veiligste garageboxen van Nederland, nu ook in Rotterdam!

Wil je de garageboxen met eigen ogen komen bekijken? Aan het begin van de Bergambachtstraat, een zijweg van de IJsselmondse Randweg, vlakbij de locatie waar het park gebouwd gaat worden hebben we showboxen geplaatst. Kom naar een open dag voor meer informatie, of maak een afspraak

Rotterdam staat bekend als echte arbeidersstad. Met veel industrie en bedrijvigheid is Rotterdam dé plek om het inmiddels 20e GaragePark te vestigen. GaragePark Rotterdam is al een jaar lang in voorbereiding en we zijn daarom zeer verheugd dat we eindelijk mogen communiceren dat deze A locatie er gaat komen!

GaragePark Rotterdam komt bij de Bolnesstraat en Slikkerveerstraat op slechts 10 minuten rijden van De Kuip (Stadion Feyenoord) en is zeer goed bereikbaar vanaf de A15 en A16. Het park ligt middenin Rotterdam-Zuid, tegen Barendrecht en Ridderkerk aan. De bedrijvigheid in deze regio is enorm, dus we verwachten dat het park binnen no-time uitverkocht en verhuurd is. Tijdens de presale zijn al meer dan de helft van de boxen in fase 1 verkocht, wees er daarom snel bij!

Rotterdam krijgt met de komst van GaragePark de veiligste garageboxen van Nederland te koop, te huur of als interessante belegging met wel 9% bruto rendement. Ze kunnen gebruikt worden als veilige opslagruimte, werkruimte of klusruimte. Ideaal voor ondernemers of ZZP’ers. Bij GaragePark Rotterdam heb je de keuze uit verschillende formaten garageboxen, van 15m² tot 24m² waarbij je de volledige vrijheid hebt om zelf te bepalen waar je de ruimte voor gebruikt! Zo kun je de garagebox gebruiken als werkplaats of autostalling, maar je kunt deze ruimte natuurlijk ook gebruiken om jouw voorraad in op te slaan.

Net als alle andere vestigingen van GaragePark zal GaragePark Rotterdam voorzien zijn van zeer strenge beveiligingsmaatregelen. Om onbevoegden buiten te houden wordt het park volledig omheind met een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging en kun je het park alleen op met jouw persoonlijke keytag. Daarnaast wordt er 24 uur per dag en 7 dagen in de week toezicht gehouden door middel van slim geplaatste beveiligingscamera’s met aansluiting op de meldkamer.

Bovendien is jouw garagebox uitgerust met een eigen brand- en inbraakbeveiliging, dus je hebt de absolute zekerheid dat jouw eigendommen veilig achter slot en grendel staan! Alle beveiligingsmaatregelen zijn BORG-2 gecertificeerd.

Er zijn faciliteiten zoals stromend water en sanitair op het park aanwezig. Door de goede verlichting en 24/7 toegang voor klanten is jouw garagebox ook ‘s avonds prima toegankelijk.

Wil je een box huren in Rotterdam of kopen voor eigen gebruik of als belegging? De koopboxen zijn V.O.N. Bekijk hieronder alle voordelen van GaragePark en kies de box die het beste bij je past!