Meer info? bel 085 20 83 162

GaragePark Zaltbommel

Probeer gratis een garagebox!
Over de locatie De voordelen De boxen Veelgestelde vragen Kom kijken Download brochure

De veiligste garageboxen van Nederland te koop, te huur of als solide belegging met wel 9% bruto rendement!

GaragePark Zaltbommel ligt aan de Valeton 6 in Zaltbommel en is goed bereikbaar via de A2 en N322. Zaltbommel heeft met de komst van GaragePark de best beveiligde garageboxen van Nederland. De boxen zijn zowel te koop als te huur. Ze kunnen gebruikt worden als veilige opslagruimte, werkruimte of klusruimte. Ideaal voor ondernemers of ZZP’ers! Bij GaragePark Zaltbommel heb je de keuze uit verschillende formaten garageboxen, van 15 m² tot wel 24 m² waarbij je de volledige vrijheid hebt om zelf te bepalen waar je de ruimte voor gebruikt!

De boxen zijn ideaal als opslag, loods of voordelige bedrijfsruimte. Met een doorrijhoogte van 2,4 meter, een breedte van 3 meter en een diepte van maar liefst 8 meter kun je er echt van álles in kwijt! Zo kun je de garagebox gebruiken als werkplaats of autostalling, maar je kunt deze ruimte natuurlijk ook gebruiken om jouw voorraad in op te slaan.

Net als alle andere vestigingen van GaragePark is GaragePark Zaltbommel voorzien van zeer strenge beveiligingsmaatregelen. Om onbevoegden buiten te houden wordt het park volledig omheind met een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging en kun je het park alleen op met jouw persoonlijke keytag. Daarnaast wordt er 24 uur per dag en 7 dagen in de week toezicht gehouden door middel van slim geplaatste beveiligingscamera’s met aansluiting op de meldkamer. Bovendien is jouw garagebox uitgerust met een eigen brand- en inbraakbeveiliging, dus je hebt de absolute zekerheid dat jouw eigendommen veilig achter slot en grendel staan! Alle beveiligingsmaatregelen zijn BORG-2 gecertificeerd.

Er zijn faciliteiten zoals stromend water en sanitair op het park aanwezig. Door de goede verlichting en 24/7 toegang voor klanten is jouw garagebox ook ‘s avonds prima toegankelijk.

Wil je een box kopen voor eigen gebruik of als belegging? De koopboxen zijn V.O.N. Bekijk hieronder alle voordelen van GaragePark en kies de box die het beste bij je past!