Meer info? bel 085 20 83 162

GaragePark Zeewolde XXL

Probeer gratis een garagebox!
Over de locatie De voordelen De boxen Veelgestelde vragen Kom kijken Download brochure
GarageParken in de buurt:   Almere XXL   Purmerend Baanstee

Extra grote garageboxen!

Groeit je onderneming momenteel uit zijn voegen en heb je een grote ruimte nodig om jouw goederen of gereedschap in op te slaan? Of heb je thuis geen ruimte meer om rustig te klussen aan je auto of geliefde oldtimer? Na ons eerste park in Zeewolde, waar nog een aantal boxen beschikbaar zijn gaat GaragePark een tweede vestiging openen met 50 waanzinnig grote XXL-boxen! Met een doorrijhoogte van 2,9 meter, een breedte van 3,25 meter en een diepte van maar liefst 9 meter kun je er letterlijk álles in kwijt! Zo kun je de garagebox gebruiken als werkplaats of autostalling maar je kunt deze grote ruimte natuurlijk ook gebruiken om jouw verzameling of andere waardevolle spullen in op te bergen.

Net als alle andere vestigingen van GaragePark, zal GaragePark Zeewolde XXL voorzien zijn van zeer strenge beveiligingsmaatregelen. Dankzij een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging, 24/7 camerabewaking en brand- en inbraakbeveiliging ben je verzekerd dat jouw eigendommen veilig achter slot en grendel staan. Ook krijg je bij je box een eigen postadres zodat jouw zakelijke post niet meer thuis op de mat valt. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals stromend water en sanitair aanwezig op het park.

Wil je een XXL-box huren in Zeewolde of kopen voor eigen gebruik of als belegging? Bekijk hieronder alle voordelen van GaragePark en stel jouw ideale XXL-box samen in onze configurator. GaragePark Zeewolde XXL zal gevestigd worden op de Ambachtsweg 27 in Zeewolde. Het park komt vlakbij de N305 te liggen waarmee je in slechts enkele minuten op de A27 richting Utrecht of Almere zit.