GaragePark Den Haag - Garageboxen in Den Haag

Meer info? bel gratis 0800 22 33 224

Heb jij de grootste? Wij wel!

GaragePark Den Haag wordt het allergrootste GaragePark van Nederland (en misschien zelfs de wereld). En dat is niet zonder reden, wij bieden namelijk de veiligste en goedkoopste garageboxen in Den Haag en omgeving!

Een garagebox van GaragePark Den Haag is een goedkope oplossing wanneer je op zoek bent naar een rustige omgeving om in te werken of te klussen. GaragePark Den Haag biedt garageboxen aan in bijna elk gewenst formaat (van 15m² tot 29m²). Waar andere aanbieders het niet altijd even nauw nemen met de beveiliging, vinden wij het wel belangrijk dat jouw spullen zo veilig mogelijk staan. Daarnaast bieden wij hoogwaardig kwalitatieve betonnen boxen aan die, in tegenstelling tot de boxen van  self storage aanbieders, niet alleen heel erg veilig zijn maar ook onderhoudsarm.

Daarom kent het park beveiliging van de hoogste klasse met een brandmelder en alarm per box. Daarnaast wordt het park 24 uur per dag streng bewaakt door Detec en is het park omsloten door een hoog hek met stroomschokbeveiliging. De beveiliging op het park is ook nog eens BORG-2 gecertificeerd. Hierdoor kun je na een dag hard werken je bestelbus, goederen en gereedschap met een gerust hart bij ons achterlaten. Natuurlijk kun je een garagebox ook kopen of huren om je auto, motor of voorraad op te slaan.

Bij GaragePark Den Haag krijg je als hardwerkende ondernemer of ZZP’er een eigen post- en vestigingsadres zodat je thuis nooit meer stapels zakelijke post ontvangt. Door zonnepanelen met hoge opbrengst betaal je weinig tot niets aan energiekosten. Om het helemaal af te maken heb je op het park beschikking tot stromend water en sanitaire voorzieningen. Heb je interesse in een box en wil je deze komen bekijken? Wij zijn iedere donderdag en vrijdag van 10:00 tot 17:00 geopend of maak een afspraak om op een andere dag langs te komen.

GaragePark Den Haag is zeer gemakkelijk te bereiken via de A12 (afslag 4 Voorburg). Dankzij de gunstige ligging heb je voldoende uitvalswegen naar Voorburg, Nootdorp, Ypenburg, Leidschendam, Rijswijk, Delft en Leidschenveen.

Elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00

Voordelen GaragePark Den Haag


 • 539 schone, droge en multifunctionele garageboxen
 • 24/7 toegankelijk
 • 23 XXL garageboxen
 • 24 uur cameratoezicht
 • Zeer gemakkelijk te bereiken met de A12
 • Zonnepanelen
 • LED-verlichting
 • Intercomsysteem

Meer info? Wij nemen contact met je op!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Impressie van het park

Op GaragePark Den Haag zijn garageboxen beschikbaar die zich zowel op de begane grond als op de 1e verdieping bevinden. De boxen zijn variërend in 6, 7, 8 of 9 meter beschikbaar, de boxen op de begane grond variëren van 2,50 tot 3,50 meter hoog. Uiteraard wordt ook dit park voorzien van alle vertrouwde faciliteiten.

Vanwege het enorme succes van dit park zullen er maar liefst 173 extra garageboxen bijgebouwd worden! In deze uitbreiding zullen 5 populaire boxtypes, waaronder de extra grote XXL-boxen en de scherp geprijsde 1.B-boxen, opnieuw de verkoop ingaan. In totaal zal GaragePark Den Haag maar liefst 539 garageboxen hebben!

Wat klanten vinden

Onze garageboxen worden onder andere gebruikt als werkruimte, (foto)studio, meubelmakerij, kantoor en uiteraard als opslag. Vele tevreden gebruikers gingen je inmiddels voor, lees wat onze klanten over GaragePark zeggen.

“Een geweldige ligging en alles was zo geregeld”Fred Jansen
Voorburg
“Zo geregeld, fijn contact!”Erwin Jan
Nootdorp
“Ik kon ineens mijn verzameling kwijt.”Henk Habraken
Den Haag

Stel je eigen garagebox samen

GaragePark heeft garageboxen met verschillende afmetingen van 12 tot 80m². Sommige garageboxen zijn zelfs 3,5m hoog! Bij ons is er dus altijd een garagebox te vinden die perfect bij jouw doeleinden past. Ook heb je de keuze uit verschillende opties zoals vloercoating, krachtstroom, klimaatbeheersing en nog veel meer!
Beschikbare boxtypes
 • Eigen Key‑tag
 • Brandwerend
 • Inbraakpreventie
 • Altijd toegankelijk

Type C


Oppervlakte m2 Inhoud m3 Te koop vanaf €{{selectedbox.price_buy}},- Te huur vanaf €{{selectedbox.price_rent}},- Niet beschikbaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Aenean commodo ligula eget dolor.

Bekijk box details

Prijzen zijn exclusief BTW
Alle maatvoeringen zijn buitenmaten

Adresgegevens

Spoorlaan 5
2495 AL Den Haag

Telefoon: 0800 22 33 224
E-mailadres: info@garagepark.nl

Open dag GaragePark Den Haag

We zijn weer de hele zaterdag open op GaragePark Den Haag! Wil je de garageboxen bekijken? Kom dan op zaterdag 24 juni 2017 naar onze open dag en laat je informeren over alle mogelijkheden. Je bent van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur!

Let op! Inmiddels zijn we begonnen met de bouw van de volgende fase. Hierin bieden we de allerlaatste boxen te koop en te huur aan. Er is dus genoeg te zien op locatie. De boxen van deze fase hopen we na de zomer op te kunnen leveren. Kom snel je box alvast uitzoeken!

Aanmelden

Of maak direct een afspraak!

Afspraak maken