Meer info? bel 085 20 83 162

Waarom kiezen voor GaragePark?

Als je kiest voor een garagebox van GaragePark, dan kies je voor kwaliteit en veiligheid. Al onze parken zijn uitgerust met uitgebreide beveiliging, zoals een uitgekiend lichtplan en camerabewaking. Verder worden onze garagebox altijd standaard in hoogwaardige kwaliteit opgeleverd of je nu kiest voor kopen of huren.

Download onze brochure voor meer informatie of neem contact met ons op.
Lees ook de ervaringen van onze gebruikers.

24 uur per dag toegang tot het park

De GarageParken zijn voor gebruikers van het park 24 uur per dag toegankelijk. Elke gebruiker van het park ontvangt een handige keytag waarmee de toegangspoort wordt geopend en het alarm van de box wordt uitgeschakeld.

GaragePark levert kwaliteit

De garageboxen op de GarageParken worden opgeleverd met hoogwaardige materialen, zoals een sectionale Hormann overheaddeur en een Honeywell alarmsysteem. Daarnaast zit er op de box standaard 10 jaar garantie. Dan is er ook nog een actieve VvE die onder andere zorgt voor een meerjarenonderhoudsplan en een opstalverzekering.

GaragePark denkt aan het milieu

Op onze nieuwste GarageParken werken we met zonnepanelen, welke voldoende opleveren voor het gemiddeld stroomverbruik. Elke box heeft een eigen meter, dus gaat de buurman over het gemiddelde verbruik heen, dan betaalt hij dat zelf! Wel zo eerlijk.

Een eigen postadres

Elke box heeft een huisnummer afgegeven door de desbetreffende gemeente. Vooraan elk park zijn er brievenbussen geplaatst. Met het postadres kan je de zakelijke post goed gescheiden houden van de persoonlijke.

Camera toezicht

Op elk park is 24 uur per dag cameratoezicht. De camera's zijn strategisch geplaatst, zodat alle boxen in beeld zijn. De camera's zijn aangesloten op de meldkamer van Detec, zij kunnen direct alarm slaan en de nodige maatregelen treffen.

Uitgekiend lichtplan

Elk GaragePark heeft een uitgekiend lichtplan, waardoor er geen donkere plekken op de parken zijn. De camerabeelden kunnen het gehele park overzien. Het is niet mogelijk om het park ongezien te betreden.

Kwaliteit boven alles

Wij leveren kwaliteit en werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. Iedere box heeft een overheaddeur van Hormann en een alarmsysteem van Honeywell. De boxen zijn 60 minuten brandwerend en uit testen van TNO is gebleken dat ze voldoen aan de hoge eisen NEN 6069:2005 voor brandwerendheid. Tevens voldoen de boxen aan het het nationale BORG 2 beveiligingscertificaat dat jaarlijks wordt gecontroleerd en vernieuwd.

Dit krijg je nog meer!

Sectionale overheaddeuren

Elke box heeft een sectionale overheaddeur van Hormann. Een soepel lopende kwaliteitsdeur, waardoor de ruimte in de box het best wordt benut.

Brandwerende materialen

De boxen zijn 60 minuten brandwerend, zij voldoen hiermee aan de hoge eisen NEN 6069:2005 voor brandwerendheid. Zo blijkt uit testen uitgevoerd door TNO.

Sanitaire voorzieningen

Op elk park is een gemeenschappelijke sanitaire voorziening met een wateraansluiting.

Box climate control*

Je kunt kiezen voor klimaatbeheersing in de box. Dit is een handige optie als er goederen in worden opgeslagen die op temperatuur moeten blijven.

Meer weten over GaragePark?

Download brochure

Of maak direct een afspraak!

Afspraak maken