Veiligheid garageboxen; bij GaragePark staan je spullen altijd veilig

Onze boxen en parken hebben een zeer strenge beveiliging. Bovendien is alle beveiliging BORG-2 gecertificeerd en werken we alleen met de allerbeste leveranciers.

Naast de goede beveiliging zitten er nog veel andere voordelen aan een garagebox van GaragePark. Download onze brochure voor meer informatie of lees de ervaringen van onze gebruikers.

Optimale brandveiligheid

Elke garagebox bij de onze parken heeft een individueel brandalarm. Daarnaast hebben onze boxen een brandwerendheid van 60 minuten. Dit betekent dat er een zeer ruime marge is voor het blussen van een eventuele brand. De garageboxen van GaragePark voldoen hiermee aan de hoge eisen NEN 6069:2001. Uiteraard hangen er ook meerdere brandblussers op onze parken.

Alarm per box

Onze garageboxen hebben naast een individueel brandalarm ook een individueel inbraakalarm. Het alarm is daarnaast aangesloten op de 24 uurs meldkamer.

Hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging

Het park is rondom beveiligd met een hoog hekwerk met een stroomschokbeveiliging van 10.000 volt. Wanneer iemand de draden aanraakt of saboteert, wordt een alarm ingeschakeld dat in verbinding staat met onze meldkamer.

Afgesloten terrein met toegangscontrole

Onze parken zijn alleen toegankelijk met een persoonlijke en electronische sleutel (keytag). Zo voorkomen we dat mensen die niet thuishoren op het park niet naar binnen kunnen.

Altijd en overal camerabewaking

Alle parken zijn voorzien van camerabewaking, met aansluiting op de meldkamer. Het park heeft bovendien een eigen beheerder die een oogje in het zeil houdt.

Verlichting

Niet alleen onze garageboxen hebben verlichting maar ook alle parken hebben een uitgekiend lichtplan. Een prettig gevoel als je ‘s avonds laat na een klus nog even snel wat spullen moet wegbrengen.

Onze boxen zijn oersterk

In tegenstelling tot self storage opslag zijn de wanden van onze boxen niet van dun aluminum maar van oersterk beton. Zoals je begrijpt is het daarom niet makkelijk om de boxen binnen te komen.

“Wij werken alleen met de allerbeste merken”

Benieuwd naar de voordelen van GaragePark? Bekijk alle voordelen!

Bekijk voordelen