Ed van Batenburg - GaragePark

Meer info? bel 085 20 83 162

"Dit is mijn vaste werkplek geworden".

Ed van Batenburg

Bato Electro | 44 jaar | GaragePark Nieuwegein

Ed van Batenburg heeft van zijn hobby zijn beroep kunnen maken. Hij is eigenaar van Bato Electro, een eenmanszaak gespecialiseerd in klussen op het gebied van elektrotechniek.

Ed woont zelf in Houten en was al een tijd op zoek naar goede opslagruimte in de regio Utrecht. Zijn schoonvader fietste op een dag langs GaragePark Nieuwegein en zo is de spreekwoordelijke bal gaan rollen.

Voor Ed is de garagebox die hij inmiddels sinds september 2013 huurt veel meer dan alleen opslagruimte. Hij gebruikt de unit ook als werkplaats en kantoorruimte. De unit is echt zijn eigen werkplek geworden met alle ruimte en faciliteiten die hij nodig heeft om zijn werk te kunnen doen. De garageboxen zijn bijvoorbeeld allemaal voorzien van elektriciteit en een eigen vestigingsadres


Voor Ed zijn er veel voordelen van een werkruimte huren bij GaragePark; “Ik heb veel contact met andere gebruikers en er hangt altijd een goede en gezellige sfeer op het park. Er zijn veel zelfstandig ondernemers die een opslagbox hebben gekocht of gehuurd en dat is ook goed voor mijn zakelijk netwerk. Ik haal er veel nieuw werk uit!”


Ben jij net als Ed op zoek naar een eigen werkplek? Neem contact met ons om de mogelijkheden tot huren of kopen van een garagebox bij jou in de buurt zijn.


Wil je nog meer ervaringen lezen van onze gebruikers? Lees dan ook het verhaal van Erik van Zijl.

Eds box type

GaragePark heeft garageboxen met verschillende afmetingen van 12 tot 80m². Sommige garageboxen zijn zelfs 3,5m hoog! Bij ons is er dus altijd een garagebox te vinden die perfect bij jouw doeleinden past. Ook heb je de keuze uit verschillende opties zoals vloercoating, krachtstroom, klimaatbeheersing en nog veel meer!

Stel je eigen garagebox samen

  • Eigen Key‑tag
  • Brandwerend
  • Inbraakpreventie
  • Altijd toegankelijk

Type C

Oppervlakte m2 Inhoud m3 Te koop vanaf €{{selectedbox.price_buy}},- Te huur vanaf €{{selectedbox.price_rent}},- Niet beschikbaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Aenean commodo ligula eget dolor.

Bekijk box details

Prijzen zijn exclusief BTW
Alle maatvoeringen zijn buitenmaten

Ook zo'n boxtype als Ed?

Maak een afspraak of neem contact op!

Afspraak maken