Lees de ervaring met GaragePark van Erik van Zijl

Meer info? bel 085 20 83 162

"Fijn dat GaragePark dag en nacht bereikbaar is".

Erik van Zijl

Quintrans koeriers | 38 jaar | GaragePark Den Haag

Erik van Zijl (38 jaar) is eigenaar van een koeriersbedrijf. Sinds januari 2014 is hij eigenaar van een garagebox op GaragePark Den Haag.

Vooral de ruimte van de garagebox  en de veiligheid van de parken was voor Erik belangrijk voor de keuze voor GaragePark. “De garagebox wordt door ons voornamelijk gebruikt voor opslag van goederen voor klanten.”, vertelt Erik. “Dit kunnen hele waardevolle spullen zijn en daardoor is het prettig dat het park goed beveiligd is”.

 

Alle locaties van GaragePark zijn voorzien van camerabeveiliging, uitgekiend lichtplan een eigen beheerder. Om binnen te komen is een persoonlijke keytag noodzakelijk.

Dit is voor de koeriers van Erik heel fijn, want ze zijn 24/7 inzetbaar. Het is daardoor cruciaal dat zij dag en nacht bij de opslag moeten kunnen en bij GaragePark is dit geen probleem.

 

Ook weten wat de mogelijkheden zijn van het kopen van een garagebox? Neem direct contact met ons op.


Lees ook het verhaal van John van Duijn, hij heeft ervoor gekozen een garagebox te huren.

Eriks box type

GaragePark heeft garageboxen met verschillende afmetingen van 12 tot 80m². Sommige garageboxen zijn zelfs 3,5m hoog! Bij ons is er dus altijd een garagebox te vinden die perfect bij jouw doeleinden past. Ook heb je de keuze uit verschillende opties zoals vloercoating, krachtstroom, klimaatbeheersing en nog veel meer!

Stel je eigen garagebox samen

  • Eigen Key‑tag
  • Brandwerend
  • Inbraakpreventie
  • Altijd toegankelijk

Type C

Oppervlakte m2 Inhoud m3 Te koop vanaf €{{selectedbox.price_buy}},- Te huur vanaf €{{selectedbox.price_rent}},- Niet beschikbaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Aenean commodo ligula eget dolor.

Bekijk box details

Prijzen zijn exclusief BTW
Alle maatvoeringen zijn buitenmaten

Ook zo'n boxtype als Erik?

Maak een afspraak of neem contact op!

Afspraak maken

Door onderhoudwerkzaamheden is de webshop tijdelijk niet beschikbaar. Wil je een box kopen of huren? Neem dan contact met ons op via T. 085-2083162 of info@garagepark.nl.

×