Frank van de Grift heeft een opslag voor zijn catering bij GaragePark Soest

Meer info? bel 085 20 83 162

"Een modern park met veel faciliteiten en een goede beveiliging."

Frank van de Grift

Eigen cateringsbedrijf en restaurant | 31 jaar | GaragePark Soest

Frank van de Grift heeft een restaurant en cateringbedrijf, ‘Proef’. Met zijn catering levert Frank naast het culinaire hoogstandjes ook alles op facilitair gebied. De grotere facilitaire spullen zoals tenten, statafels, buffettafels en stoelen staan opgeslagen in een garagebox bij GaragePark Soest. Op 10 minuten afstand van zijn restaurant.  

Frank: “Ik was allereerst op zoek naar een investeringsmogelijkheid. Een garagebox kopen en vervolgens verhuren leek mij een interessante investering. Na het bekijken van de brochure ben ik een keer op het park gaan kijken. Daar was ik eigenlijk meteen zeker: Een modern park met veel faciliteiten en een goede beveiliging.”

Toen GaragePark Soest eenmaal opgeleverd was, bleek het cateringbedrijf van Frank zo gegroeid te zijn, dat hij de garagebox heel goed zelf kon gebruiken als opslag. Frank: “Het grootste voordeel is dat het park 24/7 toegankelijk is. Ik werk vaak buiten kantoortijden, dus dat is zeker een vereiste. GaragePark maakt gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van beveiliging. Een vertrouwd gevoel en dit gaf voor mij de doorslag om hier onze spullen op te slaan. De zonnepanelen vind ik ook een waardevol voordeel om te benoemen, ik heb (bijna) geen energie kosten en het is goed voor het milieu.”

Voor Frank is het handig om met zijn bus voor zijn garagebox te kunnen parkeren om spullen in en uit te laden. Door de ruime bestrating van GaragePark gaat dit met gemak.

Ben je net als Frank op zoek naar een garagebox die kan dienen als opslagruimte? Bekijk dan de mogelijkheden tot huren of kopen bij GaragePark.

Franks box type

GaragePark heeft garageboxen met verschillende afmetingen van 12 tot 80m². Sommige garageboxen zijn zelfs 3,5m hoog! Bij ons is er dus altijd een garagebox te vinden die perfect bij jouw doeleinden past. Ook heb je de keuze uit verschillende opties zoals vloercoating, krachtstroom, klimaatbeheersing en nog veel meer!

Stel je eigen garagebox samen

  • Eigen Key‑tag
  • Brandwerend
  • Inbraakpreventie
  • Altijd toegankelijk

Type C

Oppervlakte m2 Inhoud m3 Te koop vanaf €{{selectedbox.price_buy}},- Te huur vanaf €{{selectedbox.price_rent}},- Niet beschikbaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Aenean commodo ligula eget dolor.

Bekijk box details

Prijzen zijn exclusief BTW
Alle maatvoeringen zijn buitenmaten

Ook zo'n boxtype als Frank?

Maak een afspraak of neem contact op!

Afspraak maken