Ervaring GaragePark Tiel

Meer info? bel 085 20 83 162

“Met een vertrouwd gevoel sla ik mijn spullen op”.

Ger van Garderen

Ondernemer | 56 jaar | GaragePark Tiel

Het klusbedrijf dat Ger van Garderen na 35 jaar loondienst bij verschillende installatiebedrijven startte, draait inmiddels op volle toeren. Hij heeft uiteenlopende projecten, maar ook een hoop voorraad en gereedschap. Om al zijn spullen op te slaan zocht Ger een veilige ruimte in de buurt. Nu huurt hij bij GaragePark Tiel.

Ger is een manusje-van-alles. Zijn werk is heel divers, vertelt hij. “De ene dag ben ik bezig met de renovatie van een badkamer of keuken en de andere dag ben ik druk met het repareren van een cv-ketel.”

“Het is natuurlijk mooi om veel verschillende opdrachten te hebben, maar je verzamelt binnen no time ook een heleboel spullen. Waar in het begin mijn eigen garage prima voldeed als opslag, bleek die algauw te klein en was het zoeken naar meer ruimte in de buurt.”


Veiligheid voorop

Zo gezegd, zo gedaan. Na wat te hebben rondgevraagd, werd Ger geattendeerd op een garagebox bij GaragePark. Ger: “Na een bezoek aan de website, werd me direct duidelijk dat een garagebox hier heel wat voordelen oplevert. Zo las ik dat het terrein 24 uur per dag toegankelijk is, maar ook dat veiligheid voorop staat. Het feit dat alles scherp in de gaten wordt gehouden met cameratoezicht en iedere box een eigen alarm heeft, gaf mij de doorslag om hier met een vertrouwd gevoel mijn gereedschap en voorraad op te slaan.”

(Net)werken bij GaragePark

GaragePark bevalt Ger niet alleen daarom goed; “Wat ik ook fijn vind, is het sociale aspect. Om mij heen zijn er verschillende ondernemers die ook vanuit een garagebox werken. Altijd handig voor je netwerk!”
 
In een mum van tijd had Ger zijn garagebox gevuld. Om nog meer ruimte te hebben voor opslag en voorraad, huurt hij nu een tweede box op hetzelfde terrein.

Zoek jij ook een veilige ruimte voor jouw bedrijf en wil je weten wat de mogelijkheden zijn om een garagebox te huren of te kopen? Neem contact met ons op. Lees ook de ervaringen van andere gebruikers.

Gers box type

GaragePark heeft garageboxen met verschillende afmetingen van 12 tot 80m². Sommige garageboxen zijn zelfs 3,5m hoog! Bij ons is er dus altijd een garagebox te vinden die perfect bij jouw doeleinden past. Ook heb je de keuze uit verschillende opties zoals vloercoating, krachtstroom, klimaatbeheersing en nog veel meer!

Stel je eigen garagebox samen

  • Eigen Key‑tag
  • Brandwerend
  • Inbraakpreventie
  • Altijd toegankelijk

Type C

Oppervlakte m2 Inhoud m3 Te koop vanaf €{{selectedbox.price_buy}},- Te huur vanaf €{{selectedbox.price_rent}},- Niet beschikbaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Aenean commodo ligula eget dolor.

Bekijk box details

Prijzen zijn exclusief BTW
Alle maatvoeringen zijn buitenmaten

Ook zo'n boxtype als Ger?

Maak een afspraak of neem contact op!

Afspraak maken