Hans Agterberg - GaragePark

Meer info? bel 085 20 83 162

"Schoon, netjes en goed bereikbaar."

Hans Agterberg

ET-Utrecht | 71 jaar | GaragePark Lelystad

Sinds een aantal jaar is Hans (71) vrijwilliger bij Stichting Elektronische Tijdwaarneming en Afstandmeting Utrecht (ETU). Hij registreert en meet de tijden en prestaties tijdens verschillende sportevenementen met speciale apparatuur. Doordat hij hiermee op verschillende locaties rondom Utrecht moet zijn, heeft Hans speciale jurywagens.

De wagens stond lange tijd opgeslagen bij een boer, maar bij deze tijdelijke opslag werden ze snel vies. Hans woont zelf in Lelystad en was hierdoor op zoek naar een andere opslag ruimte in de buurt.

Op een dag fietste hij langs GaragePark Lelystad die redelijk dicht bij huis is en besloot hier een tijdelijke ruimte te huren om zijn wagens te stallen.


Voor Hans is het handig dat hij altijd het park op kan om zijn wagen op te halen of terug te brengen. De garagebox is schoon en door de grote, sectionale overheaddeuren kan er gemakkelijk in- en uit worden gereden. “Nu nog iemand die de poort voor mij openmaakt als ik aankom met de aanhangwagen. Dan hoef ik dat zelf niet meer hoef te doen!”, lacht Hans.


Ben je net als Hans op zoek naar box die kan dienen als opslagruimte voor een auto of bedrijfswagen? Bekijk dan de mogelijkheden tot huren bij GaragePark.


Lees ook het verhaal van Erik van Zijl, hij heeft er juist voor gekozen een garagebox te kopen.

Hans' box type

GaragePark heeft garageboxen met verschillende afmetingen van 12 tot 80m². Sommige garageboxen zijn zelfs 3,5m hoog! Bij ons is er dus altijd een garagebox te vinden die perfect bij jouw doeleinden past. Ook heb je de keuze uit verschillende opties zoals vloercoating, krachtstroom, klimaatbeheersing en nog veel meer!

Stel je eigen garagebox samen

  • Eigen Key‑tag
  • Brandwerend
  • Inbraakpreventie
  • Altijd toegankelijk

Type C

Oppervlakte m2 Inhoud m3 Te koop vanaf €{{selectedbox.price_buy}},- Te huur vanaf €{{selectedbox.price_rent}},- Niet beschikbaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Aenean commodo ligula eget dolor.

Bekijk box details

Prijzen zijn exclusief BTW
Alle maatvoeringen zijn buitenmaten

Ook zo'n boxtype als Hans?

Maak een afspraak of neem contact op!

Afspraak maken