Lees de ervaring met GaragePark van Jeroen Winters

Meer info? bel 085 20 83 162

"GaragePark rekent in vierkante meters, ideaal!"

Jeroen Winters

Wintec-Trading | 56 jaar | GaragePark Wateringen

Jeroen Winters is 56 jaar is eigenaar van Wintec-Trading. Zijn bedrijf is verantwoordelijk voor de import en export van outdoor producten. Om ervoor te zorgen dat al zijn handelswaar een veilige opslagruimte heeft, huurt Jeroen sinds februari 2015 een garagebox bij GaragePark Wateringen.

Voor  een ondernemer als Jeroen is de keuze voor GaragePark heel erg logisch; “Jullie zijn de enige die niet in kubieke meters rekenen, maar in vierkante meters. Daarom zijn de units van GaragePark zo geschikt voor mij, ik heb er niets aan om voor de hoogte te betalen voor opslagruimte”

Jeroen voegt daaraan toe; “Het park is verder netjes onderhouden en heeft goede sanitaire voorzieningen. Ook heb ik direct een vestigingsadres. Echt een aanrader voor iedereen die extra opslag of werkruimte nodig heeft”.

Meer ervaringen lezen? Of naar aanleiding van de ervaring van Jeroen ook interesse in het huren van een garagebox? Neem direct contact met ons op.

Jeroens box type

GaragePark heeft garageboxen met verschillende afmetingen van 12 tot 80m². Sommige garageboxen zijn zelfs 3,5m hoog! Bij ons is er dus altijd een garagebox te vinden die perfect bij jouw doeleinden past. Ook heb je de keuze uit verschillende opties zoals vloercoating, krachtstroom, klimaatbeheersing en nog veel meer!

Stel je eigen garagebox samen

  • Eigen Key‑tag
  • Brandwerend
  • Inbraakpreventie
  • Altijd toegankelijk

Type C

Oppervlakte m2 Inhoud m3 Te koop vanaf €{{selectedbox.price_buy}},- Te huur vanaf €{{selectedbox.price_rent}},- Niet beschikbaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Aenean commodo ligula eget dolor.

Bekijk box details

Prijzen zijn exclusief BTW
Alle maatvoeringen zijn buitenmaten

Ook zo'n boxtype als Jeroen?

Maak een afspraak of neem contact op!

Afspraak maken

Door onderhoudwerkzaamheden is de webshop tijdelijk niet beschikbaar. Wil je een box kopen of huren? Neem dan contact met ons op via T. 085-2083162 of info@garagepark.nl.

×