Lees de ervaring met GaragePark van John van Duijn

Meer info? bel 085 20 83 162

"Voor mij is dit een ideaal concept."

John van Duijn

Schilderbedrijf | 39 jaar | GaragePark Zeewolde

John (39 jaar) heeft een eigen schilderbedrijf en voor hem is het belangrijk een goede opslagruimte te hebben voor al zijn materiaal. Sinds november 2014 huurt hij hiervoor een garagebox op GaragePark Zeewolde.

John was op zoek naar een goede bedrijfsruimte voor zijn spullen, want als schilderbedrijf is het belangrijk dat alle materialen in een droge en veilige opslagruimte bewaard kunnen worden. Alle units van GaragePark zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en van zeer goede kwaliteit.


Via een reclamefolder kwam hij in aanraking met GaragePark. Voor een ondernemer als John is dit de ideale opslag voor zijn materialen, volledig aan te passen aan zijn wensen.

“Ik weet dat het goed zit, want het plaatje klopt gewoon. Alles is strak en goed geregeld bij GaragePark, het ligt op de route en is goed bereikbaar.”, vertelt John. “Ik kan erheen wanneer ik wil en ben er 4 á 5 keer per week, echt een aanrader!”


Ook op zoek naar opslag voor materiaal bij jou in de buurt? Neem contact met ons op. Lees ook de ervaringen van andere gebruikers.

Johns box type

GaragePark heeft garageboxen met verschillende afmetingen van 12 tot 80m². Sommige garageboxen zijn zelfs 3,5m hoog! Bij ons is er dus altijd een garagebox te vinden die perfect bij jouw doeleinden past. Ook heb je de keuze uit verschillende opties zoals vloercoating, krachtstroom, klimaatbeheersing en nog veel meer!

Stel je eigen garagebox samen

  • Eigen Key‑tag
  • Brandwerend
  • Inbraakpreventie
  • Altijd toegankelijk

Type C

Oppervlakte m2 Inhoud m3 Te koop vanaf €{{selectedbox.price_buy}},- Te huur vanaf €{{selectedbox.price_rent}},- Niet beschikbaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Aenean commodo ligula eget dolor.

Bekijk box details

Prijzen zijn exclusief BTW
Alle maatvoeringen zijn buitenmaten

Ook zo'n boxtype als John?

Maak een afspraak of neem contact op!

Afspraak maken