Lieke Mesman heeft een eigen meubelstoffering bij GaragePark Soest

Meer info? bel 085 20 83 162

"Ik kan hier met een gerust hart mijn meubels opslaan!"

Lieke Mesman

Eigen meubelstoffering | 51 jaar | GaragePark Soest

Lieke Mesman is al 30 jaar meubelstoffeerder en heeft sinds 2013 een eigen meubelstoffering. De opdrachten die zij krijgt verschillen van één stoel of bank naar wel 80 stoelen voor een kantoorinrichting. Voor de grotere opdrachten heeft zij naast haar atelier aan huis, een garagebox bij GaragePark Soest gekocht om daar te werken en om de meubels veilig op te kunnen slaan.

Een ruimte die gebruikt kan worden als opslag en waar je ook gemakkelijk kunt werken, dat waren de eerste behoeften van Lieke. Na een open dag bij GaragePark Soest was het voor Lieke snel duidelijk.

Voorzieningen en veiligheid waren doorslaggevend.

Lieke: “Ik werk veel met textiel en hout, het is daarom belangrijk dat het in de ruimte niet te vochtig is. De mogelijkheid tot klimaatregeling is daarom een enorme uitkomst. Naast dat ik er meubels op kan slaan, kan en mag ik er ook heerlijk werken. Het sanitair, koffie, thee en een eigen postbus zijn voordelen die GaragePark extra aantrekkelijk maken.”

“De meubelstukken met een verhaal zijn het leukst om te herstofferen. Een stoel waarvan de stof helemaal kapot is, weer opnieuw tot leven laten komen.”

Omdat Lieke met meubels van klanten werkt, is het erg belangrijk dat er een goede beveiliging op het park aanwezig is. Optimale brandveiligheid, eigen alarm, afgesloten hoog hekwerk en continue camerabeveiliging geeft hierbij een fijne zekerheid. Maar niet alleen voor de opslag is dit een must, ook vindt Lieke dit als vrouw een vertrouwd gevoel wanneer zij s’avonds nog aan haar meubeltjes wil werken.

Ben je net als Lieke op zoek naar een box die kan dienen als opslagruimte of werkruimte? Bekijk dan de mogelijkheden tot huren of kopen bij GaragePark.

Lieke's box type

GaragePark heeft garageboxen met verschillende afmetingen van 12 tot 80m². Sommige garageboxen zijn zelfs 3,5m hoog! Bij ons is er dus altijd een garagebox te vinden die perfect bij jouw doeleinden past. Ook heb je de keuze uit verschillende opties zoals vloercoating, krachtstroom, klimaatbeheersing en nog veel meer!

Stel je eigen garagebox samen

  • Eigen Key‑tag
  • Brandwerend
  • Inbraakpreventie
  • Altijd toegankelijk

Type C

Oppervlakte m2 Inhoud m3 Te koop vanaf €{{selectedbox.price_buy}},- Te huur vanaf €{{selectedbox.price_rent}},- Niet beschikbaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Aenean commodo ligula eget dolor.

Bekijk box details

Prijzen zijn exclusief BTW
Alle maatvoeringen zijn buitenmaten

Ook zo'n boxtype als Lieke?

Maak een afspraak of neem contact op!

Afspraak maken