GaragePark voordelen; van veiligheid tot faciliteiten

De parken en boxen van GaragePark hebben zeer veel interessante voordelen voor ondernemers en ZZP’ers. Of je nu op zoek bent naar een goede bedrijfsruimte, opslagruimte of werkruimte, GaragePark heeft boxen in heel Nederland.

Download onze brochure voor meer informatie of lees de ervaringen van onze gebruikers.

Veiligheid van onze gebruikers en hun spullen voorop!

Een van de redenen dat GaragePark is begonnen, is om hardwerkende ondernemers een plaats te bieden waar hun spullen veilig staan. Bij GaragePark staat de veiligheid van jou en je spullen dus op 1! We hebben aan alles gedacht, van parkbeveiliging tot individuele boxbeveiliging en van anti inbraak tot brandveiligheid. Je leest er alles over op garagepark.nl/veiligheid

Eigen postsadres

Iedere garagebox heeft een eigen postbus. Het postbusadres kun je gebruiken als zakelijk postadres. Hierdoor hoef je als ondernemer of ZZP’er nooit meer thuis je post te ontvangen. Handig!

Sanitaire voorzieningen

Elk park heeft een gemeenschappelijke sanitaire ruimte met hierin ook een wateraansluiting. Handig als je water wilt gebruiken voor bijv. om je bus te wassen.

24 uur per dag toegankelijk

Als gebruiker van een box kun je 24 uur per dag het park op middels een persoonlijke keytag (elektronische sleutel). Het park is op deze manier alleen toegankelijk voor huurders en kopers.

Energiezuinig door zonnepanelen

Elke box heeft standaard 4 stopcontacten en een eigen tussenmeter. Al onze nieuwe parken hebben zonnepanelen, waardoor je bij gemiddeld verbruik geen elektrakosten hebt! En het is ook nog eens goed voor het milieu :)

Duurzaam en van zeer goede kwaliteit

De garageboxen van GaragePark zijn zeer solide en gemaakt van oersterk beton. Je krijg bij GaragePark daarom ook 10 jaar garantie op de constructie. Verder interessant om te weten dat de maximale vloerbelasting van onze boxen standaard 3,50 kN/m2 (350kg/m2) is.

Alleen maar toplocaties!

Bij GaragePark kiezen we alleen locaties die zeer goed bereikbaar zijn. Vaak zitten onze parken direct aan een snelweg en zijn er diverse uitvalswegen. Op garagepark.nl/locaties vind je al onze parken.

Bedrijfsruimte, opslagruimte, stalling en werkruimte in 1

Onze boxen lenen zich uitstekend voor verschillende type ondernemers. Van handelaren die de garagebox gebruiken voor opslag en overslag en van timmermannen en klusmannen die de box gebruiken als werkruimte. Ook worden er veel voertuigen in onze boxen gestald, van luxe Harley tot aan klassieke oldtimers. Je kunt je garagebox dus multifunctioneel gebruiken.

Sectionale overheaddeur van Hörmann

Al onze garageboxen hebben een sectionale overheaddeur van Hörmann. Dat betekent naast een goede kwaliteitsdeur een deur die soepel open en dicht gaat en minimale ruimte inneemt waardoor je maximaal van je box gebruik kunt maken.

Verlichting in en rondom je box

Elke garagebox van GaragePark heeft standaard verlichting in de box. Handig als je ‘s avonds in je box moet zijn. Daarnaast heeft elke garagebox aan de buitenzijde een LED strip die ervoor zorgt dat je makkelijk het slot kan openen.

Stroom in je box

Standaard worden onze boxen opgeleverd met 4 stopcontacten. Je garagebox is eventueel ook uit te breiden met extra krachtstroom!

Verschillende verdiepingen

GaragePark heeft op een aantal parken garageboxen op de eerste etage met net zoveel voordelen als de boxen op de begane grond. Als je een voertuig zoals een busje wilt stallen niet al te handig maar een motor zou prima kunnen. Deze boxen worden vooral voor opslag en als bedrijfs- of werkruimte gebruikt. Het grote voordeel voor jou is dat deze boxen een stuk voordeliger zijn geprijsd.

Trap en goederenlift

Als je kiest voor een garagebox op de eerste etage kun je je spullen binnen een aantal seconde eenvoudig met de goederenlift naar boven sturen. Daarnaast is er een trap om snel bij je box te komen.

Allerlei extra opties mogelijk

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van van een garagebox, dan kun je een aantal opties aan laten brengen. Opties zijn onder andere extra krachtstroom, vloercoating en een elektrische deur.

Netwerken met ondernemers

Wij merken dat veel klussers, schilders, aannemers en andere ondernemers en ZZP’ers die een box hebben vaak aan de praat raken met medeondernemers en op die manier hun netwerk uitbreiden. Zo helpen onze gebruikers elkaar aan werk.

Ruime bestrating

Een ruime bestrating betekent niet alleen dat je met busje of auto makkelijk het park op komt maar ook dat je eenvoudig bij jouw box kan komen. Handig als je zware spullen moet opslaan of uit je box moet halen.

“Wij werken alleen met de allerbeste merken!”

Ook een zeer goed beveiligde garagebox huren of kopen?

Ga naar de webshop